Alderen for et barn at starte på gymnastiksalen

Børn har brug for motion lige så meget som voksne, så det er hensigtsmæssigt, at de går i gymnastiksalen fra omkring 2 år. Center for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse anbefaler børn at få mindst en times motion hver dag. Fordele ved regelmæssig motion for børn omfatter styring af stress, øget selvværd, opretholdelse af en sund vægt, opbygning af en sund krop og forbedret søvn. Den type aktivitet et barn gør i gymnastikken afhænger af hans alder og fysiske modenhed.

Alder 2 til 3

Gymnastiksalen kan hjælpe dit lille barn med at forbedre sine motoriske færdigheder gennem aktiviteter som løb og kaste. Toddler gym øvelse klasser er passende, men bør understrege sjov over struktur og kreativitet over streng form. Vær opmærksom på førskoleundervisningsklasser rettet mod kropsbevidsthed, samtidig med at sprogkundskaber, samarbejds- og observationsfærdigheder styrkes. Unge knogler bør ikke strækkes på en streng måde, da skeletter stadig udvikler sig. Spil med dit barn, mens du er på gymnastiksalen ved hjælp af spil som tag eller springfrog. Som motoriske færdigheder er modne, kan spil blive mere komplekse med bevægelser som løb, hoppe, hoppe og tag. Hun kan godt lide toddler tilpassede klasser til svømning, T-ball, yoga og tumbling.

Alder 4 til 5

Efterhånden som hendes motoriske færdigheder er modne, kan dit barns træningsklasser blive mere komplekse og inkorporere bevægelser som løb, hoppe, springe og tagge. Hun kan nyde klasser i gymnastiksalen som svømning, T-ball og tumbling. Gymnastik kan introduceres, så længe vægten stadig er på sjov og kreativitet, snarere end et stramt struktureret fitness regime for at videreudvikle sine motoriske færdigheder, forbedre balance og koordinering. Mange gymnastiksaler har T-ball-klasser, som underviser i det grundlæggende, der begynder omkring 4 år. Ifølge hjemmesiden T-Ball USA er T-ball en af ​​de første holdsporter, som de fleste børn lærer. Spillet bør tjene som en introduktion til sporten og undervise grundlæggende færdigheder.

Fra 6 til 12 år

Et grundskolebarn begynder at træffe flere af sine egne beslutninger om, hvordan hun vil udøve. Hun kan nyde mere organiseret sports sports møde op til tre gange om ugen. Hun er klar til at have gymklasser ud over det grundlæggende i løbet af disse år for at hjælpe hende med at udvikle sin egen stil. Hendes fitnessaktiviteter kan omfatte yoga, klatring og mere avancerede gymnastikklasser samt gruppearbejde som softball, baseball, basketball, fodbold, ridning og svømning.

Alder 13-18

Dine teenagere begynder at udøve på en meget struktureret måde, som mere ligner hendes motion regime som en voksen. Udøvelse giver din teenage et alternativ til stillesiddende aktiviteter som videospil, se på tv og surfe på internettet. Han kan vælge enten individuelle sportsaktiviteter som jogging, svømning eller vægtløftning eller holdsporter som fodbold, basketball eller brydning. Det er passende for ham at starte vægtløftning, hvis dette topper sin interesse. Ifølge hjemmesiden, kidshealth.org, når dit barn begynder puberteten, har han hormoner, der er nødvendige for at opbygge muskler gennem formel modstandstræning som vægtløftning.