De bedste bluegill fiskesøer i indiana

Bluegill bid på en bred vifte af agn og lokker, hvilket gør dem til et ideelt spilfisk for at introducere første timere til sporten af ​​fiskeri. Fisken er rigelig i Indiana’s søer og vokser til omkring 10 inches, med velsmagende kød, der nyder nybegyndere og ekspertfiskere ens. Medbring din pol og bobber, udskriv din licens fra statens hjemmeside og gå ud til en af ​​statens bedste søer for at fange fisken.

Fang din grænse

Fang rigelig bluegill på J.C. Murphey Lake ved Willow Slough Fish and Wildlife Area i Newton County. Fisk fra kysten lige under parkens picnicområde ved søens vestlige ende eller fra to nærliggende fiskerfartøjer. Fiskeri i de lave områder er bedst om foråret og den tidlige sommer, når fisken gyder. Sæt din båd på søen i løbet af sensommeren for at kaste i reedy farvande, hvor fisken gemmer sig efter gytning, eller slutter din kroge ind i vinterfiskesæsonen. Søen håndhæver statens eneste fangstbegrænsninger på bluegill, så du kan tage op til 25 fisk om dagen.

Going Downtown

I nordøstlige Indiana, fisk fra kysten i centrum af Rom City i den vestlige ende af Sylvan Lake. Bluegill spænder fra 7 til 9 inches lang proliferere i søens farvande, og der er ingen fangstbegrænsninger for fisken. Fisk fra kysten ved Lakeside Park eller Sycamore Park eller fra dæmningen på Northport Feeder Dam. Drop-offs på 8 til 10 fod lige offshore giver et godt sted at fiske, når temperaturen er varm og fisken søger det køligere dybt vand. Isfisk om vinteren, og du vil være inden for gåafstand af byens restauranter for at varme op med varm chokolade eller kaffe.

Stor fisk i en lille sø

Gemt væk i Ferdinand State Forest i den sydlige del af staten betyder Ferdinand Søens 42 hektar vand ikke, at du ikke vil fange store bluegill. Lystfiskere trækker regelmæssigt 7 til 9 tommer bluegill fra søen. Fisk fra land eller lej en kajak eller kano og udforske søens farvande. Lav en weekend med det og lejr på et af 69 primitive sites. Grill og picnicborde findes på hvert sted, hvor du kan tilberede din fangst. On-site faciliteter ved søen omfatter hvælvede toiletter og rindende vand.

Hvor den store fisk svømmer

Fang de største bluegills i staten Clear Lake, der ligger op mod en by med samme navn i det nordlige Indiana. Mens bluegills ikke er så befolkede på den 800 hektar store sø, som hos nogle af de andre søer, er bluegills fra 8,5 til 10,5 tommer almindelige. Privat ejendom omgiver søen, så sæt din båd på vandet ved marinaen i den vestlige ende af søen for at få adgang. Du finder flere 10-tommer på Big Long Lake i det nordøstlige Indianas LaGrange County, med den gennemsnitlige fangst på 8 tommer. Adgang til søen på et statsejet adgangssted på den nordlige bred af søen.