De bedste elliptiske til under $ 300

Ellipticals er ofte dyre og omfangsrige, hvilket gør dem vanskelige at eje til hjemmebrug, på trods af deres omfattende sundhedsmæssige fordele. Der er dog virksomheder, der fremstiller overkommelige elliptiske maskiner rettet mod hjemmeejere i stedet for gym. Blandt disse er Stamina, Exerpeutic, ProGear og Sunny.

Stamina gør fitnessprodukter specielt til hjemmebrug. Mens nogle af deres maskiner er dyrere, markedsfører de elliptiske maskiner til en pris og størrelse for den enkelte. Flere af deres modeller kan endda passe under en seng eller et skrivebord eller endda på en hylde i et skab. De kommer også til en pris på $ 200,00. Men deres kompakte størrelse betyder også, at de kommer med få justerings- og modstands muligheder.

Exerpeutic gør flere elliptiske, der er overkommelige og holdbare. Deres elliptiske er større end Stamina og har håndtag til en ekstra træning i overkroppen. De har også flere forskellige indstillinger og justeringer for vægt og modstand. Mens de har håndtag og justeringsindstillinger, er de også kompakte til en stor fitnessmaskine og kan passe ind i et lille hjørne af et værelse. Flere af deres modeller er under $ 100,00.

ProGear tilbyder en række billige elliptiske til salg via online og off-line forhandlere. Deres elliptiske er også i størrelsen $ 100,00 til $ 200,00. De tilbyder forskellige funktioner, såsom et rumbesparende design, hjertefrekvensmonitor og forlængede kapacitetsarme, hvilket giver en mere intens træning i overkroppen. De har dog ikke justerbar spænding.

Sunny Health and Fitness tilbyder en række elliptiske til under $ 300,00. Mens Sunny’s ellipticals ikke har mange funktioner, har de håndtag til en ekstra øvelse i overkroppen, et computersystem til at spore kalorier, der er brændt og tid på maskinen og magnetisk spænding til en jævn træning. Nogle af maskinerne har en spændingsjusteringsmulighed for at øge eller mindske træningen.

Stamina Ellipticals

Exerpeutiske elliptiske

ProGear Ellipticals

Sunny Health Ellipticals