De bedste farver at bære, når man har taget skolebillede taget

Hvert år begynder i børnehave frem til gymnasiet, billed dag på skolen ruller rundt. At vide, hvilke farver der fungerer godt i skolefotografier, er afgørende for at tage konsekvent gode billeder. Fra grundlæggende svarte til lyse nuancer virker visse farver bedre end andre. Lær et par enkle regler, og du kan gøre en stærk visning i mange årlige bøger, der kommer.

Mellem og mørke farver

Mellem-til-mørke nuancer af blåt, burgunder, lilla, orange og grønt ser godt ud i professionelle billeder, da disse farver ikke vil blande sig ind i din hud og fremhæve dit ansigt. Når du vælger en top, skal du overveje din farve. Hvis du har en varm hudfarve (gul eller oliven undertoner), er en varm nuance som orange eller rød et smart valg. Personer med kølig farve (pink undertoner) vil blive suppleret i tøj fra den kølige ende af spektret, som turkis eller smaragdgrøn.

Brights vs Pastels

Generelt, levende farver – tænk hot pink, koboltblå og mandarin – se bedre ud i skolefotografier end pasteller. Ikke kun gør disse nuancer pop i billeder, men de tilføjer også lysstyrke til ansigtet. Pasteller – især nuancer som fersken, smør gul og babyrosa – kan vaske dig ud ved ikke at give nok kontrast mellem din skjortefarve og din hud. Mørkere-skinnede studerende er en undtagelse fra denne regel og ser attraktive ud i farver som lilla, bløde og gule.

Sort vs. Hvid

Hvid har en tendens til at absorbere lys, hvilket gør det til et mindre end optimalt valg for billeddagen. På den anden side er sort, såvel som trækul, en meget stærkere garderobeskap for sin tendens til at pop og fladere uden at distrahere. Derudover ser sort ud på et stort udvalg af baggrunde, da du aldrig ved, hvad skærmen vil være på en skolefotosession, er sort et konsekvent sikkert valg.

Mønstret versus faste farver

Formålet med et skolebillede er at fremvise studerende, der ser deres bedste ud, ikke at henlede opmærksomheden på en skør skjorte. Det er derfor bedst at undgå mønstre som checks, polka-prikker og blomster, og i stedet holde toppen i en ensartet farve. Mens en farveblokeret skjorte ikke har det distraherende element i et lille print, kan det ødelægge den visuelle linje. Derudover er skjorter med ord eller synlige logoer heller ikke et ideelt valg. Hold dig til solidfarvede toppe, der passer bedst til din farve, og du får et årbogstjek, der vil stå tidstesten.