De bedste kosttilskud til colitis

Kolitis, også kaldet ulcerativ colitis, opstår, når inflammation påvirker det indre lag af tyktarmen eller endetarmen. Når betændelse ødelægger cellerne, udvikler sår, der forårsager blødning. Ulcerativ colitis påvirker både mænd og kvinder og forekommer normalt mellem 15 og 30 år. Mellem 25 og 40 procent af personer med colitis har i sidste ende deres tyktarm fjernet ifølge National Institute of Diabetes og Fordøjelses- og nyresygdomme. Diskuter kosttilskud med din læge, før du prøver dem til at behandle denne tilstand.

Aloe

Oral aloe kan bidrage til at reducere inflammation i mild til moderat ulcerøs colitis, ifølge et fire ugers studie udført af Queen Mary School of Medicine and Dentistry, der blev offentliggjort i april 2004-udgaven af ​​”Alimentary Pharmacology and Therapeutics” af hovedforfatter L. Langmead. 30 patienter fik oral aloe, mens14 fik placebo; 30 procent af dem, der tog lægemidlet, havde sygdomsreducering, mens 47 procent oplevede remission eller forbedring sammenlignet med 7 procent af patienterne, der fik placebo.

Boswellia

Boswellia, også kendt som indisk røgelse, er en urt, der almindeligvis anvendes i ayurvedisk medicin til behandling af ulcerøs colitis. Et seks uger studie udført af Regeringsmedicinsk College, Indien og offentliggjort i “Den Europæiske Journal of Medical Research” i januar 1997 af hovedforfatter I. Gupta fandt, at patienter, der fik boswellia, oplevede remission i 82 procent af tilfældene, mens folk tog sulfasalazin , Et antiinflammatorisk lægemiddel, der blev anvendt til behandling af ulcerativ colitis, oplevede en 75% remissionsrate.

Curcumin

Curcumin, et kemikalie fundet i gurkemeje, viste et løfte om behandling af ulcerativ colitis i en artikel fra juli 2003, der blev offentliggjort i “American Journal of Physiology Gastrointestinal and Liver Physiology” af hovedforfatter Dr. Bill Salh fra Jack Bell Research Center. Dyrestudiet, som blev udført på Vancouver General Hospital, viste, at curcumin reducerede inflammation hos mus efter colitis blev induceret. Undersøgelsen konkluderede, at curcumin kan have gavn i behandling af mennesker med colitis.

Lecithin

Phosphatidylcholin eller PC, også kaldet lecithin, danner et hydrofobt lag, som beskytter tyktarmet mod bakterier i afføringen. Mennesker med ulcerativ colitis har en reduceret mængde PC til at beskytte tyktarmen, med fald på 70 procent sammenlignet med mennesker uden tarmsygdom såvel som dem med Crohns sygdom, en anden inflammatorisk tarmsygdom. At give oralt tidsudgivet lecithin i to separate undersøgelser, der blev rapporteret af ledende forfatter Wolfgang Stremmer, MD ved Institut for Gastroenterologi ved Universitetshospitalet Heidelberg i 2010 i “Fordøjelsessygdomme”, fandt, at 53 procent i en undersøgelse og 50 procent i den anden erfarne sygdom Remission i forhold til 10 procent af de personer, der fik placebo.