De bedste letvægts badminton rackets til kontrollerede smashes

Visse racketegenskaber er mere befordrende for at ramme kontrollerede slag, men spillerne bør betragte dem som generelle retningslinjer, mens de handler. At vælge den rigtige racket er en prøve-og-fejl-proces. En racket, der føles god og håndterer godt for en spiller, kan ikke fungere godt for en anden spiller, noterer tidligere verdensmester Halim Haryanto Ho. Spillere kan tilpasse rackets ved at ændre grebet og fastholde rackethovedet. Spillere bør skræddersy deres udstyr til deres svinghastighed og spille stil.

Racket Vægt

Tyngre racketer er generelt designet til strøm. Lysere rackets tilbyder generelt mere kontrol. Prospeed-rackets producenter foreslår modeller, der vejer fra 85 g til 90 g unstrung. Nanospeed rackets er et godt eksempel på en lighter, høj fremdrivning racket bygget til kontrol, ifølge Badminton Coach hjemmeside.

Racket Balance Point

Balancens balancepunkt måles fra håndtaget mod akslen. Det er det punkt, hvor racketen vil balancere på din finger. Højbalancepoint giver racketer en tyngre følelse af kraft og lavere balancepunkter giver en lettere følelse for kontrol. Et balancepunkt på 275 mm til 280 mm for spillere, der søger mere kontrol. Tilføjelse af vægt på håndtaget – eller tilføjelse af et nyt, tyngre håndtag – sænker balancen.

Strengspænding

Højstrengsspænding betragtes generelt som bedre for kontrol, da skytten springer øjeblikkeligt ud af racketen. Fjederlejet giver en stabil base. Med behørig kontrol af en højspændingsracket kan spillere placere deres slag. Men nogle spillere foretrækker færre spændinger, som holder skytten på racketen længere og giver en anden følelse. Andre variabler omfatter sammensætning og bredde af strengen og typerne af penduler typisk afspillet.

Hovedform

For spillere, der søger en strammere følelse med rackets for mere kontrol, anbefaler Halim Haryanto Ho standard eller isometriske rammer. En sådan racket har en kortere hovedstreng, der gør det til at føle sig strammere eller stivere, siger han. Han mener, at tårnrammer kan “føle bouncier”. De er mere gearet til magt, ligesom de brede kropspacketer.

Mindre erfarne spillere, der søger større kontrol, bør prøve racketer med mere fleksible aksler. Erfarne spillere kan gå i modsat retning. “Stivere aksler vil give bedre kontrol for dit skud, og mere fleksible aksler vil give mere strøm,” siger Halim Haryanto Ho. Mens spillere kan tilpasse strengspændingen, vægt og balancepunktet på deres racketer, kan de ikke justere stivheden af ​​deres aksel, ifølge Badminton Avenue.

Akselstivhed