De bedste multifunktionelle langrendsløjper

Langrendsløjper er tynde og smalle, designet til nedkørsler og hurtige alpine sysler. Disse ski kan være designet med metal kanter til at skære igennem iskolde sne og komme i størrelse baseret på din højde og vægt. I modsætning til alpine eller skøjteløb, bliver din hæl holdt fri i bindingen af ​​en langrendsløjpe. De bedste multifunktions ski vil være lovlige på langrendsløjper og bred nok til backcountry pulver, som normalt falder mellem 65 og 70 millimeter bredt uden en metalkant.

Crossing the Countryside

Langrendsløjper er velegnede til en lang række skisportsaktiviteter, fra at plove gennem dyb backcountry sne til at flyve ned forplejede skiløjper. Da disse ski er længere og smalere, giver de dig en smule mere fart end andre ski-stilarter som alpine ski, der er bredere og kortere. Basér camber, længde, bredde og bøjning af dine nye langrendsløfter ud af din højde, vægt og skievne på en dedikeret skisport, en professionel kan guide dig mod et køb, der passer bedst til dig.

Groomed for Groomers

De bedste multifunktionelle langrendsløjper vil være brede nok til backcountry brug uden metalkant. Se efter en bredde på næsten 70 millimeter, hvilket er den maksimale bredde, der er tilladt på de fleste skiløjper, mens den stadig er bred nok til at give bedre flotation i backcountry. De fleste langrendsløjper forbyder metalkanter, så tjek med dit lokale center for at se, om du kan vælge kanter. Hvis du forventer at springe over skiløjperne og løbe lige ud, vil en bredere ski med en metalkant give dig større manøvredygtighed og flotation.