De bedste smag med lavt kulsyreholdige fødevarer

Skærecarbs tilbyder en række fordele, fra at trimme din talje til at forbedre hjertesundheden. Men hvis du ikke kan lide, hvordan din low-carb diæt smager, kan du have en hård tid, der holder fast ved det. Mens smag præference er personlig, er der lav-carb muligheder for at tilfredsstille nogen af ​​dine cravings. Hvis du kæmper for at finde fødevarer, der arbejder for en lav-carb diæt, skal du kontakte en diætist for hjælp til måltidsplanlægning baseret på dine madvarer.

Nyd den Savory

Fødevarer med en salig smag – også kendt som umami – siges at skabe hyggelige følelser. Lucky for low-carb dietere, de fleste saltholdige fødevarer er enten carbfri eller meget lave i carbs. Kød, såsom bøf og svinekoteletter, er naturligt karbonfrie og smager godt grillet eller broiled, der opfylder dit behov for noget saltholdigt. Hårde oste, såsom cheddar eller schweiziske, er også salte, lavcarbon fødevarer. En ounce ost har ca. 1 gram netto kulhydrat, der henviser til de fordøjelige carbs. Nogle lav-carb grøntsager, herunder asparges og modne tomater, passer ind i den salte kategori. Seks aspargespyd har 2 gram nettocarbs, og en lille tomat har 3 gram netcarbs.

Tasty Low-Carb Veggies

Low-carb grøntsager er en stor del af enhver lav-carb diæt plan. De er rige på næringsstoffer, som din krop har brug for til et godt helbred, og de fylder dig uden at koste for mange carbs. Hvordan du forbereder din veggies påvirker, hvordan de smager. For at få mere rå greens på din lav-carb diæt, smide dem med en lav carb karbonering som balsamisk vinaigrette eller Caesar. En god dressing bør ikke have mere end 1 gram netto kulhydrat pr. Spiseskefuld. Du kan dyppe rågrønsager, såsom agurkrunde, peberstrimler og selleripinde i lavkarbonranchedressering, hvis du har svært ved at spise dem almindeligt. Stegende grøntsager forbedrer også smagen uden at tilføje kulhydrater. Broccoli, blomkål, aubergine, svampe, løg og brusselspirer gør yummy roasted veggie muligheder. Toss med olivenolie og smag med salt, peber og krydderurter eller krydderier, inden du steger i ovnen. Tilsæt ristede grøntsager til dine salte kødretter for at lave et super-velsmagende lav-carb måltid.

Prøv sødheden

Tilføjet sukker er ikke tilladt på en lav-carb diæt, så du kan undre sig over, hvordan du skal tilfredsstille en sød trang. Selv på en lavere carb plan, 1/2 kop friske jordbær, hindbær eller brombær kan holde dine søde smagsløg lykkelige med mindre end 5 gram netcarbs. Hvis du har en højere carb-plan, kan du nyde en række andre søde frugter som æbler, ananas, nektariner, blommer og appelsiner, der leverer 6 til 12 gram netto carbs per portion. Brug carbfri kunstig Sødere til at tilføje sødme til din kaffe eller te. For en sød aften til aftensmad, nyd hjemmelavede lav-carb desserter lavet med lav-carb-mel såsom kokosnød og mandelmel og kunstige sødestoffer.

Crunch, Crunch, Crunch

Rå veggies vil tilfredsstille dit behov for at tygge uden at tage en bid ud af din carb budget. Nødder er ikke kun lavt i carbs, men de er rig på sunde fedtstoffer og fibre. Nibble på en håndfuld nødder – 24 mandler, 10 pecannoner, 12 hasselnødder eller 10 macadamianødder – til kun 3 gram netto carbs per portion. Nogle bagged snacks passer også til regningen for crunchiness, herunder svinekød og popcorn. Svinekrydder er carbfri, mens popcorn har 5 gram netto kulhydrater per kop. Du kan lave dine egne low-carb tortilla chips ved at bage low-carb tortillas – med 3 til 13 gram netto carbs per tortilla – i ovnen indtil sprød. Serveres med salsa eller guacamole.