De ernæringsmæssige fakta af jord kanel

Kanel kommer fra den tørrede indre bark af et tropisk asiatræ og er blevet brugt som krydderi og medicin i århundreder. Typisk brugt som et sødt krydderi, kan kanel nu i stigende grad tilsættes til salte retter.

Næringsfakta

Kanel pakker et smagfuldt og sundt slag med minimale kalorier. Bare 1 tsk. Af jord kanel giver 6 kalorier, 2 g kulhydrater, ubetydelige mængder protein og fedt og 1 g fiber. For en daglig kost på 2000 kalorier giver kanel 3 procent af den daglige værdi for calcium, 1 procent af den daglige værdi for jern og 22 procent af den daglige værdi af mangan.

Potentielle sundhedsydelser

Der er nogle beviser for, at kanel kan bidrage til at sænke kolesterol og reducere inflammation, da det indeholder et utal af forbindelser, der har antioxidantegenskaber. Selvom der stadig diskuteres stærkt, er det stærkeste bevis relateret til dets mulige rolle i kontrollen af ​​insulinniveauer og medvirken i behandlingen af ​​type 2 diabetes.

Betjeningsideer

Selvom kanelens lækre duft minder dig om dine yndlingsferiefterretter, kan den nemt tilføjes til hverdagens mad. Rør det i vanilje yoghurt med en dråbe honning eller krydre din morgen skål med havregryn med et strejf kanel. Stænk det på frugter som æbler, appelsiner og bananer til en sund dessert. Bliv salte ved at tilføje den til din yndlings svinekød eller en pot chili. Det vil få dine gæster til at tigge om din hemmelighed.