Den bedste college fastpitch softball flagermus

College spillere kan ikke gå på pladen med bare nogen gamle flagermus. Det skal ikke kun passe til en spillerens swing og stil, men det skal også være den rigtige størrelse, form og vægt. På JustBats.com foreslår Michele Smith, en to-time olympisk guldmedaljevinder med det amerikanske kvinders softball-hold, at spillere tester forskellige slags flagermus for at finde den rigtige.

Aluminiumsfladder plejede at være standarden for elite fastpitch-spillere, men i det 21. århundrede mest anvendte kompositfladder. Som HomerunMonkey.com forklarer, er kompositfladder lavet af lagdelte materialer svarende til carbonfibre. Webstedet siger, at det er lettere for bat beslutningstagere at opnå en ordentlig vægtfordeling med kompositfladder. De har også et stort søde plet og mindre vibrationer end aluminiumversionerne.

Flagermus spænder normalt fra 30 til 34 inches. Den bedste slaglængde afhænger i høj grad af spillerens højde og vægt. Et diagram på HomerunMonkey.com tilbyder generelle retningslinjer for spillere i forskellige størrelser. For eksempel er en 5-fod-4 tommer hitter, der vejer 140 pund, velegnet til en 32-tommers flagermus. Men andre faktorer spiller en vigtig rolle ved bestemmelsen af ​​den bedste slaglængde. For eksempel er der ingen erstatning for den rigtige følelse, som en spiller kan få fra en flagermus, der ikke passer til de generelle retningslinjer.

Fastpitch flagermus er enten aflastet eller afbalanceret. Som hjemmesiden The Coach Reviews forklarer, er en endloaded flagermus designet til power hitters, med vægten fordelt mod tønde. Spillere der genererer høje niveauer af bat-hastighed kan bruge dem til at slå bolden hårdere og længere. Balancerede flagermus over bedre kontrol, som er bedst for spillere med gennemsnitlig eller under gennemsnittet bat hastighed. De er sandsynligvis det bedste valg for slap hitters.

Bat drop er målt ved batens længde minus vægten og udtrykt som et negativt tal. Så en 32-tommers flagermus, der vejer 22 ounce, har en dråbe på minus 10. Men en spiller vil måske ikke have en tung flagermus, især hvis hun er en kontrolhitter. En lang og let flagermus, med en dråbe på minus 11, 12 eller 13, er sandsynligvis den bedste indsats. Omvendt er en power hitter sandsynligvis bedst egnet til en tung flagermus med en dråbe på minus 8 eller 9.

Sammensætningsregler

Store og små

Strøm eller Finesse

På Drop of a Bat