Den bedste måde at koge drumsticks på grillen

Kyllingstrømpe er smagfuldt, ret fede stykker, der står godt op til grillning og forbliver fugtige, når de er kogte over høj varme. Kogeplader på grillen ved moderat høj temperatur er den bedste grillmetode, fordi kødet bliver ømt og fugtigt, mens ydersiden er skarp og gyldenbrun. Server kyllingstamme med friske grønne grøntsager eller bagt kartofler til et klassisk, sundt måltid. Fjern skindene før madlavning for at sænke fedt- og kolesterolindholdet, og brug friske urter til at reducere mængden af ​​salt, der er nødvendigt for at smag kyllingen.

Tør kyllingstrummene tørre med rene papirhåndklæder. Dæk dem med plastfolie eller aluminiumfolie for at varme dem op til stuetemperatur i 30 minutter.

Forvarm en gas- eller kulgrill til 400 grader F. Hvis du bruger en kullgrill uden en temperaturmåler, vil det tage ca. 20 minutter. Bør grillen grønt let med vegetabilsk olie for at undgå at holde fast.

Pensel kyllingens tromler overalt med vegetabilsk olie og krydre dem med havsalt eller koshersalt og friskmalet sort peber efter smag.

Sæt kyllingestammen på den varmeste del af grillen, og kog dem i 25 minutter, og drej dem ofte med et par tang for at sikre jævn madlavning.

Fjern kyllingens tromler fra grillen og læg dem på en varm betjeningsplade. Lad kyllingens tromler hvile i fem minutter, så de naturlige juicer kan omfordele sig gennem kødet, før de serveres.