Den bedste træning mens du er på kreatin

Kreatintilskud giver forskellige anaerobe fordele, herunder forbedret muskelstyrke og størrelse. Forskning viser, at styrke og størrelse gevinster fra kreatin brug kun opleves gennem høj intensitet, kortvarig anaerob motion, ifølge University of Maryland Medical Center. At lære de bedste træningspakker, mens du supplerer med kreatin, giver dig mulighed for at designe et effektivt træningsprogram.

Creatine fremskynder produktionen af ​​din krops muskel energi under anaerob motion. Anaerob bevægelser omfatter vægtløftning, sprint og fodbold eller lignende sport. Denne type øvelse består af korte perioder med højintensitetsbevægelser, som stiller stor efterspørgsel på din krops energiproduktion. Kreatin kosttilskud træder ind for at øge denne energi til gentagen motion.

En højintensiv sprint træning giver en metode til anaerob træning, som forbedrer muskelkraft, hastighed og udvikling. Udfør en sprint træning enten på en løbebånd eller udenfor. For tredemølle sprints starter med sprintning i 30 til 60 sekunder og derefter gå til opsving i 60 til 90 sekunder. Shapefit.com foreslår sprintning i en afstand på 50 til 100 meter, så gå to gange din sprintafstand for opsving. Udfør 10 sprintrepetitioner pr. Træning, med begyndere, der starter ved fem gentagelser og fortsætter træningen over tid.

Højintensiv modstandstræning bruger det anaerobe energisystem til at styrke din krop gennem disse korte og intense træningsprogrammer. Højintensiv modstandstræning, eller HIRT, indebærer korte oversættelser af sammensatte øvelser efterfulgt af genopretning for størrelse og styrkeforøgelser. Denne metode passer perfekt til kreatinebrug på grund af den korte, høje intensitetsudbrud af anaerob træning, den giver. Eksempler på HIRT-træning omfatter at udføre et sæt bænkpresser efterfulgt af squats og derefter skifte til pullups. En genoprettelsesperiode opstår efter færdiggørelsen af ​​dit sæt og gentages derefter.

Kontakt din læge, før du tager kreatin kosttilskud. Diskuter din medicinske tilstand og historie med din læge for at afgøre, om kreatintilskud udgør nogen risiko for dig. Læs altid etiketter for den anbefalede dosis og aldrig overskride denne grænse. Hvis du oplever eventuelle bivirkninger fra kreatinsupplement, afbrydes brug straks og ring til din læge.

Fordele

Sprint træning

High Intensity Resistance Training

Advarsler