Den bedste type dans at tabe sig

Dancing er inkorporering af kropsbevægelser til tempos og rytmer. En delt tidsfordriv og form for underholdning i mange kulturer, dans er også stigende i popularitet som et vægttab værktøj. Dansestilier varierer alt efter teknik, tempo, bevægelighedens kompleksitet og varighed. Du kan bestemme hastigheden og resultaterne af dit eget vægttab ved dit intensitetsniveau, hyppighed og varighed af din dansræning sammen med en afbalanceret kost.

typer

Der er en overflod af dansestiler, hvorfra du kan vælge. At have forskellige muligheder er gavnligt, fordi du måske kommer til at opdage, at du ikke specielt nyder en type dans, men du nyder stort set en anden type. Nøglen til vægttab i dans er konstant, høj energi bevægelse ved hjælp af store muskelgrupper. Social dans indebærer dans med en partner. Høj-energi, hurtige bevægelser sociale danser omfatter salsa, lindy hop, som er en slags swing dance, og ballroom. Performance danser, der ikke kræver en partner, omfatter tap, ballet, tilstopning, break dancing, hip-hop, jazz og moderne dans.

bevægelser

Dansestile, der kræver visse bevægelser, er meget gavnlige. Lær danser, der fokuserer på at udnytte kernebevægelsen. Kernen indeholder en din indre, yder- og sidemuskulatur sammen med musklerne i din bageste ryg og muskulaturen, som understøtter ryggen. Engaging og styrke din kerne kan beskytte din ryg mod skade, øge dit stofskifte og gøre det lettere for dig at gøre andre dansbevægelser med kontrol og lethed.

Hvor skal vi hen

Mange rekreative faciliteter, fitnesscentre og samfundsorganisationer tilbyder workshops, der underviser i grundlæggende danseteknik til individuelle dansestile. Mange byer har dansesteder, der holder natlige eller ugentlige sociale danser i dansestil som latin, contra, ballroom, swing, country-swing og tango. Hvis du foretrækker at danse uden en partner, kan du tage tryk, tilstopning eller ballet lektioner eller deltage i et borehold. Du kan også tilmelde dig aerobic eller Zumba-højintensitet, latinbaserede aerobic-klasser, der indeholder forskellige dansbevægelser til uptempo-musik. En mindre struktureret, men lige så effektiv vægttabsoption er at deltage i en danseklub eller fest.

Nøglefaktorer

Calorie-Counter.net siger, at du kan forbrænde 50 kalorier i 15 minutter at lave ballroom dance. Imidlertid vil mange forskellige faktorer bestemme, hvor mange kalorier du faktisk brænder, mens du danser. En effektiv dans træning for vægttab omfatter hæve din puls til 50 til 85 procent af din maksimale puls. Igen er uptempo-musik mere befordrende for høj energi bevægelse, hvilket øger hjertefrekvensen. Hvis du er i en aerobic-klasse, kan du vælge at gøre bevægelser i højere grad eller gøre bevægelser i dobbelt tid.

Sundhedsmæssige fordele

Bortset fra vægttab, danser som en form for motion har mange andre sundhedsmæssige fordele. Sixwise.com forklarer, at forskellige dansestile kan forbedre blodcirkulationen, balancen og holdningen, øge fleksibiliteten og koordineringen, reducere højt blodtryk og risikoen for hjertesygdomme, reducere stress og give kardiovaskulær konditionering. Derudover giver dans mulighed for fri bevægelse i fuld krop, der involverer hjernefunktion gennem kreativitet.