Den gennemsnitlige hastighed på en elliptisk

Elliptiske maskiner, eller trænerne, tilbyder et alternativ til kardiovaskulær træning med lav effekt til traditionelle øvelser som trappeklatring og løb på en tredemølle. Som mange andre fitnessmaskiner er de fleste elliptiske udstyr udstyret med sensorer, som måler hastighed. At forstå, hvordan hastigheden er beregnet og dens fordele vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din elliptiske træning.

Elliptiske maskiner beregner gennemsnitshastigheden baseret på tusindvis af aflæsninger taget i løbet af din træning. De fleste maskiner måler din hastighed hvert par sekunder og optager oplysningerne i elliptisk computer. Gennemsnitlig hastighed er typisk tilgængelig i realtid og som et sidste resumé af din elliptiske træningssession. Hastighed angives normalt i miles per time og transporteres til en decimal – for eksempel en gennemsnitlig hastighed på 5,2 mph.

Gennemsnitlig hastighed giver flere fordele for elliptiske træningsentusiaster. Det giver dig mulighed for at spore dine fitnessforbedringer i løbet af flere træningssessioner. Du skal blot sammenligne din gennemsnitlige hastighed i løbet af en session med din gennemsnitlige hastighed for tidligere sessioner, når du udøver samme modstand i samme tid. Gennemsnitlig hastighed kan også medvirke til at motivere dig til at arbejde hårdere under din træning. Vælg et realistisk mål for gennemsnitshastigheden, før du kommer på elliptikken, så prøv at nå det mål.

Gennemsnitlig hastighed påvirkes af flere faktorer. Elliptiske maskiner tilbyder to måder at øge træningsintensiteten – gennem hurtigere kadence eller pedalering, og gennem ekstra modstand. Tilføjelse af modstand reducerer din gennemsnitlige hastighed, men din samlede intensitet forbliver den samme. Overvej gennemsnitshastighed i sammenhæng med modstand og med væsentlige hastighedsvariationer, som kan påvirke den endelige gennemsnitshastighedsberegning. For eksempel, hvis du bruger elliptikken til intervalltræning og skifter mellem hastigheder på 3 mph og 7 mph, definerer en gennemsnitlig hastighedsberegning på 5 mph ikke præcist din træning.

Medens gennemsnitshastigheden er en hurtig og nem måde at hjælpe med med at fremme og spore dit fitness, er den bedste måde at måle din træningsintensitet på med en pulsovervågning. Din puls er den mest direkte måling af træningsintensitet. Pulsen giver dig mulighed for at spore din træningsintensitet på trods af ændringer i maskiner, modstand eller hastighed. Mange elliptiske maskiner er udstyret med integrerede hjertefrekvensmonitorer, der giver samme realtid og gennemsnitlige målinger af din puls som med din gennemsnitlige hastighed.

Hvordan de arbejder

Tolkning af aflæsninger

Interval træning

Pulsmåler