Ernæring fakta for en eddike-baserede cole slaw

Cole slaw er en populær side skål til cookouts og andre sociale sammenkomster, og du kan finde det på mange restauranter også. Mens mange cole slaw opskrifter indeholder mayonnaise, en fedtfattig og højt kalorieindhold ingrediens, kan du bruge eddike som en base for at give fugt og reducere kalorieindholdet og fedtindholdet. Således kan du finde en eddike-baseret cole slaw en passende substitution for mayonnaise-baserede cole slaw, hvis du forsøger at styre din vægt. Ernæring kan variere blandt opskrifter.

Kalorier

På grund af mangel på mayonnaise i eddike cole slaw er sideskålen relativt lav i kalorier. En kop eddike cole slaw indeholder 50 kalorier, et beløb, der kun omfatter 2,5 procent af dine samlede kalorier baseret på en 2.000-kalorie kost. Dette beløb er meget mindre end en kop majonesbaseret cole slaw, som er 193 kalorier. Du kan forbrænde kalorierne i 1 kop eddike cole slaw ved at jogge i cirka fem minutter eller svømme omgange i seks minutter.

Fed

Fordi eddike cole slaw ikke indeholder majones, er den moderat lav i fedt, med 4 g i hver kop. Kostfedt er højt i kalorier, så fødevarer med rigeligt fedt har tendens til at være kalorie-tætte. Kostfedt tilbyder fordele, da det hjælper din krop til at absorbere vitaminer og kan give følelser af mæthed. De nationale akademier foreslår at forbruge en diæt bestående af mellem 20 og 35 procent af dine kalorier fra fedt.

Kulhydrater

Eddike cole slaw er lav i kulhydrater. Hver kop indeholder 8 g kulhydrater, som er din krops primære energikilde. Forbrug af kulhydratrige fødevarer kan være særligt gavnlige forud for atletiske begivenheder – og de kan også brænde dine daglige aktiviteter. De nationale akademier anbefaler at spise mindst 130 g kulhydrater hver dag.

Kostfibre

Eddik cole slaw er en ikke rig kilde til kostfiber, da den indeholder 1 g pr. Kop. Dette næringsstof kan hjælpe med at opretholde stabile blodsukkerniveauer, et sundt fordøjelsessystem og normale kolesterolniveauer. Kostfiber kan også fremme følelser af fylde. Kvinder bør forbruge 25 g fiber dagligt, mens mænd skal forbruge 38 g.

Eddik cole slaw er ikke en god kilde til protein, med kun 1 g i hver kop. Dette beløb er 7 g mindre end en kop mælk giver. Ifølge de nationale akademier skal du forbruge 8 g protein for hvert kg legemsvægt. For at finde din vægt i kilo, divider din vægt i pund med 2,2.

Eddike cole slaw er moderat højt i natrium, da hver kop indeholder 138 mg. Dette beløb omfatter ca. 6 procent af USDA-henstillingen på 2.300 mg dagligt. Hvis du indtager for meget natrium, kan du opleve vandretention og højt blodtryk.

Selvom eddike cole slaw har nogle næringsmæssige ulemper, er den rig på mindst et vitamin. En kop af denne mad giver 27 procent af det daglige foreslåede indtag af C-vitamin, men kun 1 procent af det daglige foreslåede indtag af vitamin A. Eddike cole slaw indeholder også 2 procent af det daglige foreslåede indtag af calcium og 1 procent af de foreslåede daglige Indtag af jern.

Protein

Natrium

Vitaminer og mineraler