Ernæringen af ​​smeltet ost

Ost smeltet over chips til at gøre nachos, tilsat til en gryde eller inkluderet i en dukkert er en høj-kalorieindhold, højt fedtindhold. Smeltet ost er en kilde til knogleopbygning af calcium og fosfor, men giver også høje mængder kolesterol og natrium. Før du får smeltet ost en regelmæssig del af din kost, forstå den indvirkning det kan have på din ernæring.

Massefylde

Smeltet ost indeholder mere fedt og kalorier end strimlet eller ternost, fordi der ikke er luft, der optager plads i hver servering. Eksempelvis vejer en kop ternede cheddarost 132 g, en kop makuleret cheddarost vejer 113 g og en kop smeltet cheddar vejer 244 g. Ved at smelte ost får du mere ost per portion – og flere af kalorierne og næringsstoffer.

Kalorier og makronæringsstoffer

En kop smeltet cheddarost indeholder 983 kalorier. Ost er lav i kulhydrater, med en kop smeltet cheddar tilbyder kun 3 g. Du får også 61 g protein ved at indtage en kop smeltet cheddar. Af de 81 g fedt er 51 g mættet. American Heart Association anbefaler at begrænse mættet fedtindtagelse til mindre end 7 procent af de samlede daglige kalorier. For en 2.000 kalorieindhold er det kun 15 g pr. Dag.

Yderligere Ernæringsoplysninger

Selvom smeltning osten koncentrerer kalorierne og fedtet, koncentrerer den også ernæringen. En kop smeltet cheddar giver 176 procent af den anbefalede kosttilskud til calcium, baseret på en 2.000-kalorie diæt. Det giver også 125 procent for fosfor, 49 procent for vitamin A, 54 procent for riboflavin, 48 procent for selen, 51 procent for zink og 34 procent for vitamin B-12. Smeltet ost indeholder mindre mængder yderligere vitaminer og mineraler, herunder 17 procent for magnesium, 10 procent for pantothensyre, 11 procent for folat, 9 procent for vitamin B-6, 9 procent for K-vitamin, 7 procent for D-vitamin og 9 procent Til jern.

Kolesterol og natrium bekymringer

En kop smeltet ost giver 256 mg kolesterol – næsten en hel dags værd. American Heart Association anbefaler at holde sig til 300 mg kolesterol eller mindre hver dag for at beskytte hjertesundheden. Hvis du er blevet diagnosticeret med højt kolesterol, anbefales det at holde dig under 200 mg dagligt. Kop smeltet cheddar giver også 1,515 mg natrium. Institut for Medicin opfordrer til at begrænse natriumforbrug til 1500 mg pr. Dag.

Overvejelser

Andre former for ost kan have lidt forskellige næringsoplysninger, når de smeltes, fordi de har forskellige næringsoplysninger, når de bliver rystet. Del-skum mozzarella er lidt lavere i fedt og kalorier end f.eks. Cheddar. Hvis din opskrift kræver smeltet ost, måles den før smeltning og holder sig til moderat 1- til 1 1/2-oz. Del størrelser at holde kalorier og mættet fedt i kontrol.