Gurkemeje til hoste

Både kinesisk og Ayervedic medicin har brugt gurkemeje i over 4.000 år, ifølge webstedet for University of Maryland Medical Center (UMMC). Det er også blevet brugt som en madfarve og som et kulinarisk krydderi. Roden af ​​planten tørres og formales til et pulver inden brug. Før du begynder at tage gurkemeje medicinske, skal du kontakte din læge for specifikke anvisninger.

Gurkemeje og hoster

Webstedet til US National Library of Medicine (USNLM) indeholder en liste over de medicinske anvendelser til gurkemeje som forebyggelse af blodpropper, kræftbehandling, halsbrandbehandling, gallstenforebyggelse, behandling af højt kolesteroltal, inflammationsreduktion, irritabel tarmbehandling, arthritisbehandling og terapi til Virale infektioner. Der er ingen specifik omtale af brugen af ​​gurkemeje til behandling af hoste. Men hvis hosten er forårsaget af enten en viral infektion eller generel lungebetændelse, kan gurkemeje eventuelt være nyttig.

Forskning

Ifølge National Center for Complementary & Alternative Medicine er gurkemeje ikke blevet klinisk undersøgt meget til brug for at behandle enhver medicinsk tilstand. Men webstedet siger, at den sammensatte curcumin, der findes i gurkemeje, kan have antiinflammatoriske og anti-cancer egenskaber. Meget mere klinisk undersøgelse skal gøres, siger hjemmesiden, før gurkemeje kan anbefales som lægebehandling, herunder til behandling af hoste.

kontraindikation

Webstedet til Memorial Sloan-Kettering Cancer Center advarer om, at selv kosten gurkemeje kan forstyrre handlingerne af nogle anti-tumor kemoterapi medicin. Enhver, der gennemgår kemoterapi, anbefales at undgå brugen af ​​gurkemeje og gurkemejeholdige fødevarer.

Mulige interaktioner

UMMCs websted rapporterer, at mængderne af gurkemeje, der generelt findes i fødevarer, anses for at være sikre. Dog advarer det sig om, at folk, der tager medicin til diabetes, blodfortyndere eller medicin for at reducere mavesyre, bør undgå brug af gurkemejetilskud. Urte kosttilskud kan forårsage potentielt skadelige interaktioner med disse lægemidler.

Brugte formularer

Som en kulinarisk krydderi er jordgurk er tilgængelig som et pulver i krydderafsnittet i de fleste supermarkeder. For folk der ønsker at prøve at behandle en hoste ved at tage gurkemeje-kosttilskud, er urten tilgængelig som kapsler, væskeekstrakt og som en tinktur. Men det er bedst at diskutere brugen af ​​gurkemeje på denne måde med en apotek eller sundhedspleje for at sikre gurkemeje vil ikke forårsage andre sundhedsmæssige problemer.

USNLM-webstedet advarer om, at nogle mennesker kan have allergiske reaktioner, herunder hudkontaktdermatitis fra gurkemeje. Det rådgiver enhver med kendte allergier over for planter i ingefær familien for at undgå gurkemeje, da de også kan være allergiske over for det. Det er muligt for brugen af ​​gurkemeje at forårsage en allergisk reaktion, selvom den tidligere har været anvendt uden reaktion. Vær opmærksom på udslæt, nældefeber og tegn på hævelse af læber, tunge eller hals, mens du tager gurkemeje. Hvis disse opstår, skal du stoppe med at bruge det med det samme og kontakte din læge.

Overvejelser