Hvad agn at bruge til bowfinfiskeri

Bowfin er gamle fisk, relateret til ferskvandsfisk, der var samtidige af dinosaurerne. Ofte tænkt som “skraldespand” af lystfiskere, der søger mere værdsatte spilfisk, såsom walleye eller nordlige gedde, er bundsfugle rolige rovdyr, og de kæmper hårdt, når du krog dem. Fordi de ikke er specielle om hvad de spiser, kan du fange bug på levende eller død naturligt agn eller med en række kunstige lokker.

Beskrivelse

Fandt i langsomme farvande i søer og floder, kan buefugle overleve i mørke, lave iltmiljøer på grund af deres evne til at slukke luft fra overfladen ved at bruge svømmeblæren som en rudimentær lunge. Bowfin beboer den østlige del af USA, fra Mississippi-floden og Texas til østkysten og fra St. Lawrence-floden og Minnesota til Florida.

Fodervaner

Bowfin er aggressive, rovfisk, der fodrer med vanddyr. Deres kost fokuserer primært på agnfisk, selvom de er opportunistiske feedere, og vil tage alt i live, som de kan klare. Dette omfatter krebsdyr, amfibier, insektlarver og orme. En stor bekymring hos fiskerne er, at bowfin ofte foretrækker at fodre på ungfiskfisk, hvilket kan betydeligt nedbryde den samlede population af spilfisk i et givet område.

Naturlig Baits

For at fange bøf, er agnfisk, herunder shad, minnows, suckerfish, shiners og lille bras, fisket levende eller som skåret agn, fungere godt. Bowfin foretrækker også languster, og kan tage frøer, salamandere og andre vanddyr. The In-Fisherman hjemmeside anbefaler naturlige agn rigge svarende til dem, der anvendes til havkat, når du målretter bowfin.

Kunstige Baits

Ifølge Roughfish.com vil de fleste kunstige lokkemad, der arbejder for basfiskeri, også tiltrække en strejke fra bue. Disse omfatter spinner agn, crank agn, spinner, skeer og blød plast, såsom orme eller languster design. Du kan endda tage bug i flyvefiskeri. Prøv store streamers, languster mønstre, woolybuggers eller enhver anden stor fly, der også virker for bas. Du må ikke blive overrasket, hvis en bue ødelægger din lokke, når du lander fisken.

Bait Præsentation

Brug en stærk, mellemvægtlig agnstøbning eller spindestang mellem 7 fod og 8 fod med 8 lb til 10 lb. Testlinje til fiskeri bøjle. Disse fisk kæmper hårdt, så brug en betydelig række tungt fluorcarbon eller flettet linje. Roughfish.com foreslår ledende ledere, da de har stærke kæber og skarpe tænder, som let kan skæres gennem monofilament eller flettet linie. For at bruge levende agnfisk, kram halen eller læberne og lad fisken svømme alene. For at præsentere andre naturlige agn med en bund rigge, skub et lille æg vægt på hoved fiskelinjen og binde en svivel, leder og baited kroge på enden af ​​linjen. Du kan også arbejde naturligt agn på en drivgir. Placer en bobber på hovedlinjen, og binde en svivel, leder og baited kroge til enden. Juster bobberen, så agn er lige udenfor bunden. Arbejde kunstige lokker som du ville for bas. Træk dem forbi ukrudtsseng, faldne træer og andre strukturer.