Hvad er boba’s næringsværdi?

Boba, eller “boba perler” eller “tapioca bolde” som de almindeligvis kaldes, er en vigtig ingrediens i den populære asiatiske drikke boba te, som ifølge opfindelsen blev opdaget i 1980’erne i Taiwan. Under et møde i Chun Shui Tang teahouse dumpede en medarbejder sin dessertfrugt eller sødet tapiokapudding i hendes iste og en global dille blev født. Boba te går efter en række navne afhængigt af hvilken del Af verden du er i: boble te, perle mælk te, perle te, perle shake, sort perle te, tapioca perle drink, for blot at nævne nogle få. Ud over te-baserede drikkevarer, kan bobas tilføjes til smoothies , Kaffe, endda alkoholholdige drikkevarer.

Hvad er en Boba Pearl?

Bobas er runde tapioka bolde om størrelsen af ​​en marmor, med en neutral smag og en gummy, næsten lækker tekstur. De er lavet af tapiokastivelse, som er fra kassavaoten. Tapiokokuglerne kan enten være hvide og gennemskinnelige eller sorte afhængigt af ingredienserne. Hvide tapiokapærer er lavet af stivelse, kamilleekstrakt og karamel, mens de mere genkendelige sorte versioner er lavet af stivelse, brunt sukker og sød kartoffel. Men du kan gøre perler næsten enhver farve ved at blødgøre de hvide perler i farvede drikkesirupper. Bobas er højt i både kalorier og kulhydrater, så de giver sig selv meget ringe næringsværdi: En enkelt portion boba (1/4 kop) Indeholder 136 kalorier og 33 gram kulhydrater. Da disse tapioka-bolde ikke rigtig smager som noget, bliver de ofte gennemblødt og opbevaret i en sukker sirup for at give dem smag.

Hvor mange kalorier findes i Boba Tea?

Boba te kommer i en række forskellige stilarter, men de mest populære er enten en frugt-flavored te eller en mælkebaseret te. En grundlæggende 12 ounce mælkebaseret boba te består normalt af 3/4 kop te, to spiseskefulde Af sukker, 1/2 kop mælk og 1/4 kop tapioka bolde. Ernæringsallergi: Kalorier: 230; Fedt: 4 gram; Kulhydrater: 79 gram; Protein: 4 gram; Natrium: 107 milligram; Calcium: 150 milligram; Men husk det er den mest grundlæggende version, det omfatter ikke andre Tilsætninger du kan tilføje (og de fleste mennesker gør) som smagspulver, frugter som jordbær, vandmelon, mango, røde bønner, papaya, is, frugtsirup, Nutella osv. Boba te kan også laves med halv og halv, Sød kondenseret mælk eller andre mejeriprodukter. Alle disse tilsætninger kan pakke på endnu flere kalorier og carbs.

Er Boba te usundt?

Til reference anbefaler American Heart Association ikke mere end seks teskefulde tilsat sukker til kvinder og højst ni teskefulde til mænd pr. Dag. En grundlæggende boba te indeholder (mindst) to spiseskefulde (eller seks teskefulde) sukker. Så medmindre du vil blæse din daglige anbefaling af sukker (og sandsynligvis mere) på en gang, så er boba te måske ikke den bedste mulighed. Derudover er kulhydraterne i boba te “simple sukkerarter”, hvilket betyder at de er Nedbrudt af din krop hurtigt, hvilket resulterer i en stigning i dit blodsukker niveau.

Er ikke te godt for dig?

Undersøgelser har vist, at te, især sorte og grønne teer, har en række sundhedsmæssige fordele. Te indeholder antiinflammatoriske kemikalier kaldet polyphenoler, som er antioxidanter. Disse sænker kroppens niveauer af oxidanter, hvilket kan øge risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Te kan også mindske risikoen for andre sundhedsmæssige problemer som diabetes og forhøjet blodtryk. Men den relativt lille mængde te i en boba-te og de sukkerarter, der tilsættes, vil højst sandsynligt opveje eventuelle fordele ved te.

Er Boba te giftig?

I de senere år har der været nogle alarmerende rapporter om giftige kemikalier, der findes i grupper af boba perler. I 2013 beslaglagde sundhedsembedsmænd i Taiwan ca. 300 tons fødevarestivelse – en ingrediens i boba – efter at have fundet tegn på et fødevaretilsætningsstof, der kan forårsage nyresvigt, hvis det forbruges i store mængder. I 2012 rapporterede medierne om en enkelt Studere fra et tysk universitet, der fandt spor af kemikalier styren og acetophenon i en batch boba fra en taiwansk producent. Men en 2013-rapport fra University of Berkeley bestred hovedkundens konklusion, der hævdede, at de kemikalier, der var fundet, var en type kræftfremkaldende PCB (polychlorerede biphenyler), som blev forbudt i 1979. Men ifølge FDA Food and Drug Administration), disse kemikalier er faktisk ikke PCB’er og er “lovligt tilladt at blive tilsat til fødevarer som syntetiske smagsstoffer” og reguleres som sådan af FDA. “På trods af disse additivskrammer har der ikke været bekræftede rapporter Af sygdomme som følge af at drikke boba te.

Boba perler alene alene er ret højt i kulhydrater og kalorier, men når de tilføjes til en mælkebaseret drink med tilsatte sukkerarter og aromaer, kan de være en reel kalorieindholdstilskud til din kost. Tilføj det faktum, at det i det væsentlige ikke har nogen næringsværdi, du kan tænke dig at tænke to gange om at forkæle sig i denne behandler for ofte.

Bundlinjen på Boba