Hvad er de daglige værdier af calcium til en 2000 kalorie diæt?

Forbruger de anbefalede daglige mængder calcium og forståelse ernæringsetiketter giver dig mulighed for at sikre, at din krop modtager det, der skal fungere, når det er bedst. Procent daglige værdier af calcium er angivet på ernæringsetiketter og giver dig mulighed for at vurdere næringsværdien af ​​fødevarer, herunder calcium.

Næsten alt calcium i kroppen, ca. 99 procent, opbevares i knogler og tænder, mens de resterende 1 procent findes i blodet og andre kropsvæv. Calcium spiller en kritisk rolle som et mineral i den primære strukturelle komponent i knogler og tænder kendt som hydroxyapatitkrystaller. Calcium er også involveret i knoglevækst eller remodeling, en dynamisk proces, hvor knogle brydes ned og derefter opbygges sikkerhedskopieret af specialiserede celler. Calcium er også et celle signalerende molekyle, der deltager i muskelsammentrækning, blodkarskramning og udvidelse, nervesignal og hormonsekretion, ifølge Linus Pauling Institute.

Procent daglige værdier findes på ernæring eller supplement fakta etiketter til mad, drikkevarer og kosttilskud. Den procentuelle daglige værdi repræsenterer procentdelen af ​​det anbefalede daglige indtagsniveau for et respektive næringsstof pr. Enkelt visning. For eksempel, hvis en enkelt servering af saft indeholder 30 procent daglig calciumværdi, giver hver servering 300 milligram calcium pr. Portion, fordi den etablerede daglige værdi eller DV for calcium er 1.000 milligram ifølge den amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration Eller FDA. Procent daglige værdier er altid baseret på en 2.000 kalorie diæt og er beregnet til voksne og børn over fire år, de blev udviklet af FDA som en nem måde for forbrugerne at sammenligne næringsindholdet i fødevareprodukter. Fødevarer mærket så højt i et respektive næringsstof skal indeholde en procent daglig værdi på mindst 20 procent, mens fødevarer mærket som en god kilde skal indeholde mellem 10 og 19 procent daglig værdi. Værdier 5 procent eller derunder betragtes som lave i det respektive næringsstof.

Fødevare- og Ernæringsrådet for Institut for Medicin etablerer RDA’er eller anbefalede kosttilskud til næringsstoffer, såsom calcium. RDA’er repræsenterer mængden af ​​daglig calcium, der kræves for at opfylde ernæringsbehovet for 97 til 98 procent af en sund populations respektive køn- og aldersgruppe. Voksne i alderen 19 og ældre kræver 1.000 til 1.200 milligram calcium pr. Dag, mens unge i alderen 9 til 18 kræver 1300 milligram pr. Dag. Børn i alderen 1 til 3 kræver 700 milligram per dag, mens de i alderen 4 til 8 har brug for 1.000 milligram pr. Dag. Gode ​​kilder til calcium omfatter mejeriprodukter som yoghurt, mælk og ost samt sardiner, laks og korn og saft beriget med calcium.

Tilstrækkeligt calciumindtag er vigtigt på grund af den kritiske rolle, som calcium spiller i forskellige kropslige processer. Hypokalcæmi – eller lavt calciumniveau i blodet – på grund af en diæt, der er lav i calcium, er sjælden. Hypokalcæmi er oftest et resultat af en medicinsk tilstand. Manglende anbefaling af daglige calciumindtag på lang sigt kan dog føre til osteopeni eller lavere end normal knogletæthed. Calcium er særlig vigtigt under ungdomsvæksten og -udviklingen, en tid, hvor den maksimale knoglemasse opnås ifølge Linus Pauling Institute. Som enkeltpersoner alder kan utilstrækkelige calciumledninger føre til en udtynding af benet, en tilstand kendt som osteoporose.

Funktion af calcium

Procent daglige værdier

Dietary Reference Intakes

Utilstrækkelig indtagelse