Hvad er dr. Cohen’s kost?

Dr. R. Cohen begyndte sin karriere som kardiolog i Sydafrika og fortsatte med at specialisere sig i obstetrik og gynækologi. Mens hjælper par til at opfatte babyer gennem kunstig befrugtning, anerkendte Cohen, at følgevirkningen fedme kan have på kroppen. Dette førte ham til at undersøge fedme og til sidst skabe den diæt, der bærer hans navn.

Basis

Dr. Cohen siger fedme er en sygdom drevet af hormonelle ubalancer i kroppen. Rebalansering af hormoner med en ordentlig næringsrig diæt individualiseret for hver person vil gøre det muligt for din krop at løse det vægtproblem, han påstår.

Kostfunktioner

Cohen-planen er baseret på resultaterne af blodprøver, som hver deltager skal gennemgå. Blodprøven omfatter sukkerindhold og leverfunktion, og når den er færdig, sendes den til en 1. Personlig kostcentral til analyse. Når det først er blevet analyseret og en personlig diætplan oprettet, kan du starte programmet. Programmet koster $ 249 i 12 ugers support og din kostplan plus omkostningerne ved blodprøverne.

Tilladte fødevarer

Ingen fødevarer er fundamentalt udelukket fra Dr. Cohen planen, men du skal spise de fødevarer, der er inkluderet i din individuelle plan. Mad kan omfatte æg, yoghurt, kylling, grøntsager, kød og kaffe.

Kostfordel

Den kendsgerning, at Dr. Cohen kost er personlig, og du modtager støtte, kan hjælpe din vægttab indsats. Fordelene ved programmet som rapporteret på Cohen’s Life Clinic hjemmeside inkluderer ingen sultpangs, intet tab af muskelmasse, øget energi og stress coping kapacitet og reduceret kolesterol.

Punkter at overveje

Dr. Cohen-hjemmesiden giver ikke noget videnskabeligt bevis for, at blodprøvebaserede kostvaner er effektive. Der er heller ikke direkte kontaktoplysninger på webstedet, der rejser alarmer. Kostprisen ved diæt og blodprøver kan være for høj til mange mennesker, især i betragtning af manglen på videnskabeligt bevis.