Hvad er en god måde at koge kulkødstykker i ovnen på?

På trods af deres navn har kulkød ikke noget til fælles med trækul. Du behøver ikke at lave kullesteg på en kulgrill, en gasgrill eller over en ild, for den sags skyld, en ovn eller slagtekylling virker helt fint. Charcoal steaks er flatironbøffer med bruskets sømme intakt. Ligesom flatironer har de rigelig marmorering og en naturlig ømhed, der rivaler ribeyes og fileter. Hvis du stege kullesteg, siv dem først for at få en gyldenbrun skorpe. Når du bruger slagtekyllingen, vil den tage sig af såret på egen hånd.

Stejl Steaks

Sæt kullestegene med kosher salt og peber, og lad dem sidde ved stuetemperatur i ca. 30 minutter. Ovnen opvarmes til 425 grader Fahrenheit.

Broil Steaks

Lav et sammensat smør, mens ovnen opvarmer, hvis det ønskes. Bland værelse-temperatur smør med eventuelle friske urter du kan lide og chill det i køleskabet.

Varm et par spiseskefulde olie i en ovnsikker stegepande over mediumvarme på komfuret. Pat kulskiverne tørre med et papirhåndklæde.

Sæt kulkødene på begge sider til mørk guldbrun, ca. tre minutter på hver side og overfør kogepanden til ovnen.

Steg kullestegene i otte til ni minutter til medium-sjældne eller en indre temperatur på 125 til 130 F, steg i ni til 10 minutter til medium eller en temperatur på 130 til 135 F, steg til 145 F for mediumbrønd Til godt udført, eller omkring 12 til 13 minutter.

Tag panden ud af ovnen og overfør bøffer til en plade. Telt aluminiumsfolie over dem for at holde dem omsluttet i damp, mens de hviler i ca. fem minutter.

Sæt en knap af kold sammensatte smør over steaks og server.

Sæt kullestegene med kosher salt og peber, og lad dem sidde ved stuetemperatur i ca. 30 minutter.

Lav et sammensat smør, mens bøfene rummer til stuetemperatur, hvis det ønskes. Bland stuetemperatur smør med friskhakkede urter og chill det i køleskabet.

Placer ovnpladen 4 til 6 inches under slagtekyllingen. Start kyllingen og klap kulkødstykkerne tørt med et papirhåndklæde.

Coat bøfene med et tyndt lag olie og læg dem på en slagtekylling. Plade gryden i ovnen.

Smør bøfene i fire minutter på hver side til mellemstore sjældne eller indtil de når 125 til 130 F, smør fem til seks minutter på hver side til medium eller indtil de når 130 til 135 F. Frugt kullestegene syv til otte Minutter på hver side for godt udført.

Tag bøfferne ud af ovnen og lad dem hvile på en plade, der er løst løst med folie i ca. fem minutter. Server bøfferne med en knap sammensat smør skåret på hver.