Hvad er ernæringsværdien af ​​Crown Royal Whiskey?

Crown Royal er en canadisk whisky produceret af det britiske selskab, Diageo. Crown Royal blev oprettet i 1939. King George VI, King of England, påbegyndte sin første tur i Canada samme år. Samuel Bronfman skabte Crown Royal whisky, pakket i den kronformede flaske med den kongelige lilla taske for at fejre anledningen. Crown Royal var kun tilgængelig i Canada indtil 1964. Et skud af denne canadiske whisky indeholder mindre end 100 kalorier, men ingen reel næringsværdi.

Whisky Ernæringsmæssige oplysninger

Crown Royal whisky er 80 bevis. Den indeholder 40 procent alkohol i volumen. Ifølge US Department of Agriculture Nutrient Database har en typisk 80-bevis whisky 97 kalorier og 14 g alkohol i en 1,5 oz. betjener. Det indeholder ikke kulhydrater, proteiner eller fedtstoffer.

Crown Royal

Crown Royal whisky indeholder 96 kalorier i en 1,5 oz. betjener. Det har ingen kulhydrater, proteiner eller fedtstoffer. Et 1,5 oz skud har 14 g alkohol. Crown Royal indeholder ikke betydelige mængder af vitamin A, C-vitamin, calcium eller jern. Det har ingen natrium eller kolesterol.

Overvejelser

Hvis du bestiller Crown Royal whisky serveret pænt eller på is, er de eneste kalorier i din drikke kalorierne fra whisky selv. Crown Royal er dog også en del af mange populære blandede drikkevarer, såsom crown og cola eller crown og sodavand. I disse tilfælde indeholder din drikke muligvis yderligere kalorier fra mixeren.

Næringsværdi

Crown Royal er en alkohol og anses generelt for at indeholde “tomme kalorier”, hvilket betyder, at den ikke har nogen reel næringsværdi. Det indeholder ikke nogen nødvendige makronæringsstoffer, vitaminer eller mineraler. Alkohol kan generelt have nogle sundhedsmæssige fordele. Ifølge MayoClinic.com kan moderat alkoholforbrug reducere risikoen for hjertesygdomme, slagtilfælde, diabetes og galdesten. Organisationen advarer dog, at alkoholens sundhedsmæssige fordele i bedste fald er usikre, og at de ofte kan opvejes af risikoen ved alkoholforbrug.

Bundlinie

Eksperter anbefaler kun at drikke moderat, defineret som maksimalt fire drikkevarer pr. Lejlighed eller 14 drikkevarer om ugen for raske voksne mænd og tre drikkevarer pr. Lejlighed eller syv drikkevarer om ugen for raske mænd over 66 og for raske voksne kvinder. Hvis du ikke drikker alkohol, anbefales det ikke at begynde at drikke, da muligheden for at høste eventuelle sundhedsmæssige fordele ikke er tilstrækkelig nok til at begrunde risikoen.