Hvad er farerne ved at fodre baby korn til nyfødte?

Brystmælk er den ideelle mad til nyfødte, og giver din baby alle de vigtige næringsstoffer, hun har brug for. American Academy of Pediatrics anbefaler amning indtil mindst 6 måneder, når faste fødevarer normalt introduceres. Folk, der var unge forældre, da formlen fodrede og brugt en flaske først blev almindelig, kan foreslå at tilføje ris korn til en flaske til babyer, der synes at vokse langsomt eller ikke sove gennem natten. Der er dog en række problemer med at give baby korn til nyfødte.

Tongue-Thrust Reflex

Nyfødte beskytter sig mod kvælning med en tunge-refleks. Alt, der er placeret på tungen, skubbes automatisk fremad og ud af munden. Babyer er heller ikke klar til at tygge, fordi det er en anden mekanisme, der ikke udvikler sig til omkring 4 til 6 måneder gamle. Selvom tunge-refleksen ikke er farlig for din baby, forhindrer det hende i at tage baby korn i en ske.

Andre reflekser

En sund nyfødt har en veludviklet sugrefleks. Et barns synkende refleks virker i tandem med sugende refleks. De to mekanismer kan arbejde sammen med væsker som mælk, men hvis du forsøger at fodre korn til din baby, ved hun ikke, hvordan man får maden bag på munden, så den kan sluges og vil flytte den tilfældigt Rundt uden at sluge. Ved at holde mad i munden øges risikoen for, at din baby vil indånde korn og kvælning.

allergier

Børn er mere tilbøjelige til at udvikle allergier, hvis de får fast mad for tidligt. Et barns tarmkanal er filtreringssystemet, der skærer potentielt skadelige stoffer og allergener ud. En nyfødte umodne tarm kan tillade potentielt allergifremkaldende fødevaremolekyler i barnets system, hvilket forårsager livslang allergi over for fødevarer. Når din baby er omkring 6 måneder gammel, har tarmene udviklet sig mere fuldt og kan håndtere fødevarer som korn.

Fedme

En endelig og meget vigtig grund til ikke at fodre nyfødte baby korn, især blandet i en baby flaske med formel eller modermælk, er at forebygge fedme. Barnelæge Alan Greene bemærker, at babyer lærer at selvregulere deres fødeindtag med mængden af ​​mælk, de drikker. Når korn tilsættes til flasken, tager en baby i mange flere kalorier i samme mængde mad. Denne praksis øger risikoen for fedme ved at lære en baby at overvælde.