Hvad er fordelene ved brun riseddike?

Brun riseddike tilføjer smag til fødevarer og indeholder en overflod af aminosyrer, der kan forbedre dit helbred. Aminosyrer er nødvendige for korrekt fordøjelse og absorption af næringsstoffer fra fødevarer. De hjælper med at nedbryde den skadelige opbygning af giftige fedtstoffer i dit system, ifølge Cal Orey, forfatter til “The Healing Power of Vinegar.” Kontakt en professionel ernæringsekspert eller din primærlæge om fordelene ved brun riseddike i en sund kost.

Ifølge Dr. Yoshio Takino fra Shizuka University i Japan indeholder ægte riseddike 20 aminosyrer og 16 organiske syrer, der forhindrer dannelsen af ​​toksiske fedtperoxider. Takino forklarer, at når umættede fedtsyrer fra vegetabilske olier og andre fødevarer opvarmes i madlavning, udsættes for lys eller oxideres i metabolismen, udvikler fedtperoxider og bidrager til aldring og usund kolesteroldannelse.

Når calcium absorberes korrekt fra de fødevarer, du spiser, hjælper det med at holde dine knogler sunde og forhindre osteoporose. Brun riseddike indeholder eddikesyre, som hjælper i kroppens optagelse af essentielle vitaminer og mineraler, ifølge Orey. Forbruger riseddike med din mad kan hjælpe dig med at absorbere nogle af de mineraler og vitaminer, der ellers ville være gået tabt i fordøjelsesprocessen.

Fordi det hæmmer fede peroxider, hjælper brun riseddike med at reducere eller forhindre opbygning af skadeligt kolesterol på væggene i blodkarrene. Forbruger brun riseddike kan bidrage til at sænke dit blodtryk, reducere dit LDL-kolesterolniveau og øge dit “gode” kolesterol-HDL, ifølge Orey. Tilsæt lidt eddike til salat eller andre retter til et hjerte-sundt måltid. Brun riseddike supplerer forskellige fødevarer og kan også være nyttige, når de tilsættes til en drink, der tages lige før dit måltid, tilføjer Orey.

Nogle risvinegarer fremstilles gennem en kogeproces, der ødelægger mange af de fordelagtige aminosyrer. Den fulde fordel af aminosyrer findes i brune risvinegarer såsom kurozu, en japansk eddike, der fermenteres i lervarer crocks ved en proces, der tager et helt år, ifølge FitLifeJapan.com. Kontakt din primære sundhedspleje, før du foretager ændringer i din kost.

Sender aldringsprocessen

Fordøjelseshjælp

Fremmer et sundt hjerte

anbefalinger