Hvad er fordelene ved en afslappet kjolekode?

Virksomheder begyndte at indføre afslappede kjolekoder i 1990’erne med blandede følelser og varierende resultater. Arbejdsgivere og deres arbejdstagere kæmper nogle gange for at finde en balance mellem professionelt udseende og praktisk. Business-afslappet kjole koder på arbejdspladsen kan være gavnlige, fordi de lindrer stresset af overensstemmelse, bekostning og ubehag.

moralen

En business-afslappet kjolekode kan hjælpe medarbejderne med at føle sig mere afslappet og i stand til at fokusere på deres opgaver. På arbejdspladser, hvor der kræves dragter, kan medarbejderne opleve distraktion af angst om deres udseende. De kan også være mindre tilbøjelige til at koncentrere sig om, hvordan de skal skifte til efterfølgende arbejdsforpligtelser som carpooling, ungdomssporter eller velgørenhedsindsats. Medarbejdere, der befinder sig i komfortområder – hvor deres beklædning ikke er undersøgt eller målt mod andre – kan udføre bedre på arbejdspladsen.

Økonomi

En afslappet kjolekode på kontoret kan hjælpe med at lette den økonomiske belastning på medarbejderne. Kompensation for omkostningerne ved rengøring og udskiftning af forretningsklær og tilbehør er ikke almindelig på arbejdspladsen. Nogle medarbejdere mister fokus på grund af vrede over den pris, de skal betale for at klæde sig passende under strenge retningslinjer for kjole. Medarbejdere kan arbejde hårdere, hvis de modtager betaling af dressing til deres komfortniveau.

Effektivitet

Et firma med en afslappet kjole kode kan maksimere alsidigheden af ​​sin arbejdsstyrke. For eksempel kan en lille virksomhed, der stoler på sine medarbejdere til flere opgaver, stole på, at arbejdere gør mere end at hilse på kunder eller mandlige skriveborde, hvis de er klædt på at håndtere andre opgaver som f.eks. Bevægelige materialer, pendling til arbejdspladser eller jonglering af ansvar mellem For- og bagside af operationer.

Self-Expression

Virksomheder, der støtter afslappede kleskoder, kan sende positive signaler til medarbejdere, som de sætter pris på individualitet. Faste bidrag kan komme fra folk, der klæder anderledes, men realiserer fælles mål. Diskretion, hvor kundens forventninger til, hvordan virksomhedens repræsentanter skal klæde sig er en nødvendig bekymring. Men arbejdsmiljøer, hvor kundekontakt ikke er et problem, kan vokse mere produktivt i forhold til arbejdstagerens komfortniveau. Endelig er det vigtigt for medarbejderne at overholde arbejdsgiverens business-afslappede kjolekode og forstå, at afslappet betyder ikke sjusket. Genstande som flip-flops og distressed jeans er normalt forbudt, selv for dress-down fredage.