Hvad er forskellen mellem hvid salvie og almindelig salvie?

Både Hvid salvie og “almindelig” eller Almindelig salvie er en del af mindefamilien Salvia L., der er klassificeret som Lamiaceae. Dette slægt indeholder mange slags salvie i tillæg til disse to, herunder Clary salvie, Lyreleaf salvie, Middelhavs salvie, Sølv salvie, Azure Blue salvie og Lilla salvie. Både hvid og fælles salvie indtages og anvendes medicinske. Tal med en sundhedspersonale før du bruger salvie som en medicinsk behandling.

Fælles salvie

Fælles salvie, også kendt som Salvia officianalis, salvia salat og køkken salvie, bruges normalt til at tilføje smag til madlavning og til medicinske formål. Ifølge Nerys Purchon, i sin bog “The Essential Natural Health Bible”, er fælles salvie den slags salvie, der oftest bruges til medicinske formål. Salvie bruges til hals og mund lidelser, såsom sår og laryngitis. Det bruges også til hudproblemer, såsom sår, sår og abscesser.

Hvid salvie

Hvid salvie, eller Salvia apiana, frø blev brugt af indianere som mad og til at helbrede deres øjne. Rødderne blev brugt efter fødslen til helbredelse. Bladene blev brugt til adskillige medicinske formål, såsom et koldt middel eller en shampoo, til at behandle bihuleproblemer og at kontrollere laktation. Bladene blev brændt i ceremonier for at rense og rense. Denne proces blev anvendt historisk af indianere, men er blevet populær i New Age arenaen. Salonen er brændt med den overbevisning om, at røgelsen fjerner negative tanker, ånder og drømme såvel som sygdom.

Yderligere faktorer

Både almindelig salvie og hvid salvie er stauder. De har begge grågrønne blade med hår på dem og lilla blomster. Taget medicinsk, begge typer salvie kommer med potentielle bivirkninger, selvom salvie er sikkert, når det bruges til at smag mad. Brug ikke almindelig salvie, hvis du er gravid eller i lange perioder. Det nationale center for komplementær og alternativ medicin fortæller, at salviefamilien, når den tages medicinsk, kan forårsage krampeanfald, svimmelhed, opkastning, nyreskade, hurtig puls og andre problemer, hvis du tager for meget eller tager det for længe. Det er også muligt at være allergisk over for salvie. Tal med en sundhedspersonale før du tager salvie.

Overvejelser

En anden plante går med samme navn hvide salvie. Det findes i solsikkefamilien, og er kendt som Artemisia ludoviciana. Ligesom den hvide salvie i Salvia L. familien var denne type hvid salvie, også kendt som malurt, hvid sagebrush, mugwort og andre monikere, tidligere og brændes stadig i ritualer for at rense og rense. Denne hvide salvie blev også brugt medicinske i te, salver og andre anvendelser til maven, bihulerne, hovedpine, sår, eksem og yderligere lidelser.