Hvad er klar flydende kokosolie?

Kokosnødder indeholder mælk at drikke, kød at spise og kan endda producere olie. Konsistensen af ​​kokosolie vil afhænge af den omgivende rumtemperatur. Hvis rumtemperaturen er lavere end 77 til 79 grader Fahrenheit, vil kokosolie forblive i sin hvide faste tilstand. Når stuetemperaturen overstiger 79 grader Fahrenheit, vil kokosolie begynde at flyde til fremstilling af klar flydende kokosolie. Olieens klarhed afhænger af den behandlingsmetode, der anvendes til fremstilling af kokosolie.

Virgin Coconut Oil

Behandlingsmetoden til fremstilling af ekstra jomfru kokosolie hjælper med at bevare kokosolieens næringsværdi, renhed og klarhed. Andre metoder til fremstilling af kokosolie tilføjer sædvanligvis parfume, varme og smagsstoffer i et forsøg på at give olien en længere holdbarhed. Disse processer ændrer ikke kun oliens klare farve, men kan også ødelægge nogle af oliens fordelagtige triglycerider og mediumkædede fedtsyrer med mediumkæde.

Kokosolie i din krop

Olie er laurinsyre. Din krop konverterer laurinsyre til monolaurin, en forbindelse, der har mange anti-virale, antibakterielle og anti-protozoale egenskaber. Kokosolie indeholder også MCT’er. Denne type triglycerid er lettere for din krop at absorbere end langkædede triglycerider. De fleste andre typer frø og vegetabilske olier indeholder LCT’er, der gør det svært for kroppen at absorbere triglyceriderne.

MCT’er

Molekylerne i MCT’er er mindre end molekylerne i andre typer af triglycerider. Dette gør det muligt for din lever at absorbere MCT’erne og omdanne dem til energi hurtigt uden insulinspidsen forbundet med kulhydrater. I tilfældet med LCT’er gemmer din krop også denne type triglycerid som fedt. MCT’er kræver heller ikke specielle enzymer til din kropsfordeling, hvilket resulterer i mindre belastning på fordøjelsessystemet og derefter forbrug af LCT’er. Da din krop omdanner MCT’erne til energi, vil din metabolisme stimulere potentielt støtte vægttab.

Lægemidler

Forbrug af klar flydende kokosolie kan også bidrage til at forbedre dit generelle helbred. Ifølge bogen “Kokosolie: Opdag nøglen til levende sundhed” kan kokosolie understøtte dine immun-, kardiovaskulære og fordøjelsessystemer. Kokosolie kan også hjælpe med at behandle nogle former for gærinfektion. Sammen med laurinsyre indeholder kokosolie også små mængder af caprinsyre. Capronsyre indeholder flere antibakterielle egenskaber.