Hvad er sundhedsfordele ved at drikke kaffe med koffein?

Koffeinforbrug er forbundet med en række fordele, fra stigende mental funktion til reduktion af astmasymptomer. Imidlertid kan koffeinindtag også have bivirkninger, herunder angst, rastløshed og hovedpine. Som følge heraf vælger folk ofte koffeinfri kaffe, hvilket bevis indikerer, at den har en positiv effekt på helbredstilstanden.

gigt

Gigt er en form for inflammatorisk arthritis forårsaget af opbygning af urinsyre i leddene. Selv om det forekommer hos både mænd og kvinder, er det overvejende hos mænd. Forskere ved University of British Columbia og Harvard Medical School undersøgte virkningen af ​​koffeinfri kaffe på gigtrisiko hos mænd. De rapporterede i maj 2007 om “Arthritis & Revmatisme”, at mænd, der drikker fire eller flere kopper koffeinfri kaffe om dagen, nedsatte deres risiko for at udvikle gigt sammenlignet med ikke-kaffedrikkere.

Type 2 Diabetes

Drikke koffeinfri kaffe kan reducere risikoen for at udvikle type 2-diabetes, en tilstand, hvor din bugspytkirtel ikke producerer tilstrækkeligt insulin eller dine celler ikke reagerer på hormoninsulin. Type 2-diabetes kan øge risikoen for andre sundhedsmæssige problemer, herunder nyresvigt, kronisk inflammation og hjertesygdom. Forskere ved universitetet i Sidney i Australien gennemgik litteraturen om kaffekonsekvensers indvirkning på type 2 diabetes risiko. De fandt ud af, at emner, der indtog et højere indtag af koffeinfri kaffe, nedsatte deres risiko for type 2-diabetes sammenlignet med ikke-drikkere. Resultaterne blev rapporteret i december 2009 udgaven af ​​”Archives of Internal Medicine.”

Kardiovaskulær sygdom Mortality

Forøgelse af dit indtag af koffeinfri kaffe kan reducere dødeligheden af ​​kardiovaskulær sygdom, ifølge en undersøgelse foretaget af forskere ved Brigham og Women’s Hospital og Harvard Medical School. Forskere opdagede, at koffeinfri kaffeforbrug var forbundet med en lille reduktion i dødeligheden af ​​kardiovaskulær sygdom, ifølge forskning offentliggjort i juni 2008-udgaven af ​​”Annals of Internal Medicine”.

Advarsel

Dekaffeineret kaffe er ikke nødvendigvis koffeinfri, ifølge Science Daily. Forskere ved University of Florida fandt ud af, at koffeinfri kaffe indeholder en vis mængde koffein, som stadig kan producere adfærdsmæssige virkninger i kroppen. Husk det, især hvis du skal reducere dit koffeinindtag på grund af en medicinsk tilstand som hypertension.