Hvad er sundhedsfordelene ved flaskevand?

Flaskevand er den næststørste købte drikkevare i USA. Food and Drug Administration vurderer, at den gennemsnitlige person drikker 26 gallon flaskevand pr. År. Flaskevand bærer mange mærker, fra forår, drikker og renses til håndværk og mineralvand. Spørgsmålet er ikke den type flaske du vælger, men om det giver nogen sundhedsmæssige fordele. Mens FDA regulerer sikkerheden for flaskevand, er der ingen videnskabeligt bevis for, at det er sundere end vand fra hanen.

Forbrugere som flaskevand, fordi det er bredt tilgængeligt i alle købmænd, og det er let at bære. I stedet for at tage tid og energi til at fylde en genanvendelig flaske vand igennem hele dagen, giver emballeret flaskevand let adgang til vand overalt, når som helst. For nogle har adgang til flaskevand det samlede daglige vandforbrug. Nøglen fra et ernæringsmæssigt synspunkt er at konsekvent vælge flaskevand over andre tilgængelige bærbare drikkevarer, såsom sodavand eller sukkerte te.

Nogle forbrugere foretrækker smagen af ​​flaskevand over tryk. Derudover bruger nogle mærker smagsstoffer til at forøge vandet. Mange af disse produkter tilbyder frugtagtig og tropisk smag, som lokker folk, der ønsker at skifte fra sodavand til vand. Ikke alle aromatiserede flaskevand er dog nødvendigvis kaloriefri. Nogle smagsstoffer kan fremstilles af sukker. For at bestemme om vand indeholder sukker eller kalorier, læs ingredienslisten på produktemballage. Flavored flaskevand reguleres af FDA til sundhedsmæssige formål.

Bortset fra smag tilføjer nogle flaskevand mærker også næringsstoffer til deres produkter. Elektrolytter, såsom kalium og natrium, er blandt de mest almindeligt tilsatte næringsstoffer til vand. Nogle mærker tilføjer også B-vitaminer og E-vitamin. Drikkeholdige, elektrolytholdige flaskevand kan være gavnligt efter en hård træning, især til langvarig motion. Også kaldet sportsdrikke kan sådant flaskevand være til gavn for at hjælpe din krop med at genopbygge elektrolytter – mineraler, som din krop taber gennem sved – men American College of Sports Medicine advarer om, at hver drik ikke bør indeholde mere end en 8-procentig kulhydratkoncentration. Dette hjælper med at stabilisere blodglukoseniveauerne.

Vandet er ikke kun gavnligt for dit helbred, men det er nødvendigt for livet. Men der er en masse hype bag flaskevandindustrien, hvilket fører mange forbrugere til at tro, at flaskevand er en eller anden måde sundere end vand fra hanen. Den nederste linje er, at vand er vigtigt uanset hvad dets kilde er, så længe det er rent og sikkert. Ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse er flaskevand ikke immuniseret mod forurening. Sådan eksponering kan føre til sygdomme i fordøjelseskanalen, såvel som infektioner, neurologiske lidelser og reproduktive problemer.

Øget vandforbrug

Aromatiske midler til bedre smag

Elektrolytter og andre tilsætte næringsstoffer

Hype Bag Flaskevand