Hvad forårsager håndledssmerter i bodybuilding?

Bodybuilders løfter konstant tunge vægte og lægger stor vægt på deres håndled. Da håndleddet er en kompleks struktur, der omfatter små knogler, sener, ledbånd og muskler, påvirker skader eller belastninger på nogen af ​​disse dele hele håndleddet. Bodybuilders kan opleve håndledssmerter på grund af nogle årsager.

Når du løfter nogen vægt, men især en tung vægt, er den korrekte placering af dine arme og håndled en forebyggende foranstaltning. Når dine håndled ikke er låst i stilling ved hjælp af håndvægte og barbells, er din form kompromitteret, hvilket sætter overskydende belastning på dine håndled, hvilket potentielt kan forårsage skade.

Hvis du ikke har stærke håndled og underarm muskler, øges risikoen for håndledsbeskadigelse og smerte, men skabelse af styrke på dette område giver dig mulighed for at løfte tungere vægte og skabe et tykkere og veldefineret underarmområde. Underarm og håndledkrøller bygger styrke i dine håndled og hjælper med at forhindre håndleds smerter.

Bodybuilders løfter regelmæssigt store vægte for at øge styrke og muskelmasse, men løfter for meget for hurtigt, uden at konditionere ordentligt, kan forårsage smerter i håndleddet. Forøgelse af vægten eller antallet af gentagelser nedsætter gradvist chancen for at opleve smerte. Men når håndledssmerter opstår, hviler dine håndled giver dem mulighed for at helbrede, så du kan vende tilbage til at løfte smertefri.

Forkert løftteknikker

Svage håndled og underarme

Løfter for meget vægt