Hvad man skal spise på en carbfri diæt

Kulhydrater er et næringsstof, som din krop har brug for i store mængder for at fremme energi. Fødevarer med højt indhold af kulhydrater indeholder ofte også andre vigtige næringsstoffer, så forbudt dem alle er et ekstremt skridt, som du kun bør tage under rådgivning fra en læge. Hvis du er på en carbfri kost, vil indholdet af dine måltider være ekstremt begrænset, da du vil indtage stort set alle proteiner og fedtstoffer.

No-Carb Proteins

De fleste animalske proteiner er fri for kulhydrater. Dette omfatter kylling, bøf, kalkun, svinekød og fisk. Eksperimenter med andre mindre almindeligt forbrugte kød også, såsom svin, bøffel, and, gås og fasan. En carbfri kost begrænser dig heller ikke til at skære nedskæringer af disse kød heller – gå til lår, ribeyes og fedtet koldtvandsfisk som laks. Undgå kalvelever, som har 9 gram kulhydrater pr. 6- Unse servering. Og vær forsigtig med forarbejdede kød, såsom pølse, canadisk bacon, hotdogs og frokost kød. Nogle af disse indeholder nogle kulhydrater fra tilsatte fyldstoffer, sukkerarter og konserveringsmidler, så kontroller ernæringsfaktaetiketterne og ingredienslisten, før du køber. Visse seafoods er også slukket på menuen, herunder muslinger, hummer, rejer og østers – selvom de ikke er voldsramte og stegte.

Carb-Free Mejeri og Æg

Mælk, yoghurt og nogle oste, herunder sommerhus og ricotta, indeholder kulhydrater, så de er ikke tilladt på din carbfri diæt. Men smør og ghee eller klaret smør er acceptable, da de lige har et spor af carbs. Fordi de indeholder mindre end et gram kulhydrat pr. Portion, er mange oste inkluderet på en carbfri menu. En ounce parmesan, skiver provolone, mozzarella, Monterey Jack eller fontina, smuldret blå ost og stykker af cheddar, ged og asiago er alle OK. Du kan også lejlighedsvis spise en spiseskefuld almindelig flødeost. Brug creme som krydderi, og lad være med at sætte fuld fløde eller halv og halvt i din kaffe. Æg af alle sorter er carbfri. Kog dem i smør eller olivenolie med en carbfri ost og urter. Ægstatningsprodukter har ofte tilsat kulhydrater, men så tjek etiketten, inden de bruges.

Side retter og Dessert

Side retter består hovedsagelig af grønne grønne. Hold sig til ca. 1/2 kop ved måltider, fordi de indeholder spormængder af kulhydrater. Blandt dine bedste valg er bok choy, broccoli floretter, broccoli rabe, kinesisk kål, endiv, watercress, boston salat, romaine, sennep grønne og daikon radise. Til en krydret lav-carb-bid skal du hugge en jalapeno peber og røre med dine grøntsager. Hvis du vil gøre disse grønne i salat, smag den med friske urter, lucerne, olivenolie, rød- eller hvid -vin eddike, hjerter af palme og et par oliven. Læs etiketter på kommercielle dressinger, da nogle blåostversioner er carbfri. Hakkede æg og ristede ost også op smag ante uden at tilføje kulhydrater.; Når du har lyst på noget sødt, er sukkerfri gelatine en af ​​dine eneste muligheder. Du kan også være i stand til at forkæle sukkerfri frosne pops, hvis du gør dem selv fra visse kunstigt søde, carbfri drikkeblandinger. Nogle sukkerfrie hårde slik og sirup har også ingen carbs. Frugter samt mælke- og kornbaserede slik er uden grænser.

No-Carb Krydderier, Olier, Drikkevarer, Snacks og Krydderier

Brug tørrede krydderier, såsom oregano, spidskommen, rosmarin og kanel, frit for at krydse kød og hjemmelavede olivenolieforbindinger. Krydderier blandinger kan have tilsat stivelse som fyldstoffer, så tjek deres etiketter. Alle olier er også carbfri, eksperimentere med kokosolie til searing kød, linfrøolie til drizzling på dampede grøntsager og valnødolie til salatdressinger. Svinekødspidser er en karbonfri kommerciel snack. Kogt æg, oksekød ridset og delikat kalkun.; Spicy brown sennep og kinesisk sennep kan tilføje smag til stegte kød uden at tilføje carbs. Nogle sukkerfri grill saucer, peberrod og hot pepper sauce kan også forbedre madens smag – sørg for at kontrollere etiketten for at kontrollere, at de er carbfri. Kaffe, te, sodavand og mousserende vand giver carbfri drikkevarer .