Hvad skal du fodre dine børn i mellem sports spil

Børn er konstant på farten, deltager i skoleaktiviteter, fritidsaktiviteter og sport. Med så meget tid væk hjemmefra har det travle barn brug for en god ernæring for at holde energiniveauerne høje. Som forælder kan du være forberedt på disse tilfælde med forberedte snacks for at holde dit barn brændt i de hektiske dage.

Kulhydrater

Kulhydrater giver dit barn det nødvendige brændstof til at udføre fysiske aktiviteter. To til fire timer før spilletid, giv dit barn et sundt, højt kulhydratmåltid. Pasta og hele korn giver timers energi. Mange børn kan bede om sukkerholdige snacks mellem spil, men være forberedt med sunde og velsmagende alternativer til at svinge dit barn til at spise en sundere snack. Hold granola barer, tørt korn og frugt til hånden for at holde dit barn tilfreds, mens du er i spillet.

Protein

Protein hjælper med at holde dine børn fulde og giver en sund udvikling af muskelvæv. At vælge de rigtige typer proteiner, der er lave i mættede fedtstoffer, er vigtigt for at holde dit barn sundt. Proteiner med lavt indhold af mættet fedt omfatter kylling, fisk, nødder, frø og fedtfattige mejeriprodukter. Fordi børn har brug for tre til fire portioner mejeri om dagen, er det en god mulighed for at inkludere en mejerip snack, samtidig med at det giver essentielt protein. Fedtfattig yoghurt, mælk og ost er fremragende kilder til protein, som også fremmer knoglesundheden. Sprøjt granola eller friske bær til yoghurt eller forsyn med fedtfattig chokolademælk til en velsmagende, sund snack mellem spil. Jordnøddesmør giver også essentielt protein. Forbered en jordnøddesmør sandwich og server med mælk til et næringsfyldt måltid mellem spil.

Hydration

Dehydrering er et farligt resultat af intens fysisk aktivitet. Selvom sportsdrikke kan lette fristende for dit barn, indeholder mange sportsdrikke for meget sukker og kan endda indeholde farlige kosttilskud. Opbevar rigeligt koldt vand ved hånden og hydrat dit barn før, under og efter et sports spil. Undgå sukkerholdige sodavand, der også kan være fyldt med koffein.

Vær forberedt

Som forælder til et travlt barn, skal du være forberedt på hektiske tidsplaner. Forbered måltider på forhånd, der er lette at varme og spise for at holde dig og dit barn i forvejen. Stews, chili og pasta med magert kød kan give dit barn vigtige næringsstoffer, kan tilberedes i forvejen og kan serveres hurtigt gennem genopvarmning, før man går videre til næste sportsbegivenhed. Hold dit køleskab og skabe forsynet med hurtige, nemme snacks, der hurtigt kan tages, når du har travlt. Køb en bærbar køler, der er stor nok til at holde vigtige snacks og kolde drikkevarer til dit barn.