Hvide peony te sundhedsmæssige fordele

Uddrag fra roden af ​​den hvide pæniræte kan være gennemsyret i kogende vand for at skabe en te. Proponenter af hvidpionet tror det har medicinske egenskaber, da det indeholder forbindelser, som kan understøtte nyrer og lever sundhed. Rådfør dig med din sundhedsrådgiver forud for indtagelse af hvidpestet.

Egenskaber for blodfortynning

En undersøgelse offentliggjort i august 2010 udgaven af ​​”Die Pharmazie” rapporterer, at pioen indeholder 18 aktive bestanddele, der er ansvarlige for at hæmme blodkoagulation eller blodpladeaggregering. De aktive bestanddele omfatter paeoniflorin, catechin, galloylpaeoniflorin og paeonol. Pioenens anti-koagulerende virkning understøtter sund blodcirkulation, som forhindrer mod visse hjerte-kar-sygdomme.

Nyre Sundhed

Effekten af ​​peonrotekstrakt på nyrerne af rotter blev rapporteret i et studie offentliggjort i marts 2010 udgaven af ​​”Phytomedicin.” Undersøgelsen konkluderede, at peony root ekstrakt havde en antioxidant effekt på den diabetes-inducerede oxidative stress af nyrerne, da emnerne udviste et signifikant fald i urin albumin. Urinalbumin er en indikator for dårlig nyresygdom. Endvidere udviste emnerne reducerede symptomer på nyre-tubulærskade, når der blev tilvejebragt en behandling på mellem 100 mg og 200 mg pioenrotekstrakt pr. Kg kropsvægt.

Blood Vessel Dilation

September-oktober 2010 udgaven af ​​”vaskulær farmakologi” offentliggjorde en undersøgelse, der undersøgte virkningerne af paeonol på blodkar dilatation hos rotter. Paeonol er en aktiv bestanddel stammende fra rodbarken af ​​pæon-urt. Ifølge testresultaterne afbragte paeonol aorta med 95,6 procent ved betydeligt at hæve produktionen af ​​salpetersyre og regulere strømmen af ​​calcium. Salpetersyre er en forbindelse, der slapper af blodkar, mens calcium fungerer for at fremme muskelkontraktion. Blodkar dilatation kan bidrage til at reducere blodtryk og kontrol symptomer forbundet med højt blodtryk, såsom kolesterol.

Leverstøtte

En undersøgelse, der blev offentliggjort i juni 2010 udgaven af ​​”Archives of Pharmacal Research” undersøgte antioxidantvirkningen af ​​paeoniflorin, en komponent af pioner, på leveren. Undersøgelsen konkluderede, at pioenekstrakt beskytter mod leverbetændelse, da det forhindrer mod oxidativ stress forårsaget af et antigen kendt som lipopolysaccharid. University of Michigan Health System bemærker, at peony også kan anvendes til behandling af visse leverbetingelser, såsom cirrose og hepatitis, men der er behov for yderligere undersøgelser for at validere effekten af ​​hvidpæon på leversygdom.