Hvorfor gennemborer folk deres ører?

Ørepiercing indebærer at have en metalørringstang tvunget gennem en sektion af ydersiden af ​​dit øre eller pinna. Ørepiercing skal ske i et sikkert, sterilt miljø af en certificeret piercing kunstner. Voksne og børn får både deres ører gennemboret – selvom de fleste stater kræver børn under 18 år, skal de først have en forældres tilladelse.

En rig historie

Piercing er en af ​​de originale former for kropsudsmykning. En af de ældste mummificerede kroppe nogensinde opdaget, Otzi Iceman fundet i Østrig, havde en piercing i hans øre. Folk brugte engang piercinger som en måde at ændre deres udseende på eller repræsentere deres myndighed inden for stammer eller samfund. Helt tilbage som 1440 B.C. havde hebraiske tjenere deres ører gennemboret for at identificere dem som tilhørende en bestemt familie. I de senere tid er ørepiercinger blevet en fashion statement i den moderne verden.

Typer af piercinger

Den nederste lobe er det mest populære sted at gennembore dine ører. Du kan også vælge at have et andet hul direkte over hullet i kløften. Dette er hovedsageligt gjort til modeformål at bære flere øreringe eller en løkke og en stud sammen. Andre områder, som du kan have gennemboret, omfatter helix eller øvre øre, conchaen eller området i øret, og tragussen, området i midten, nær yderkanten. Næsten ethvert område af dit ydre øre kan gennembores. En barbell øreringe forbinder fra nedre til den øvre helix, også kaldet industrielle, er en anden populær type piercing.

Pierced Ear Symbolism

Mens de fleste mennesker gennemborer deres ører og andre kropsdele uden at stille spørgsmålstegn ved, hvad det betyder, kan du knytte piercingen med en begivenhed eller et symbol. Som et par kan du og din betydelige andre have piercinger gjort for at symbolisere din fagforening. Hvis du er singel, kan du få dine ører gennemboret til at omfavne overlevende misbrug eller et uroligt forhold. Mange forældre giver deres døtre birthstone øreringe efter en dåb eller et fællesskab. Som forælder kan du få din dørs øre gennemboret bare et par dage efter fødslen, så hun kan bære nye eller arvestykke øreringe til religiøse begivenheder.

Typer af øreringe

Ørepiercinger er beregnet til at skabe en fashion statement. Ikke alle øreringe er studs, og du kan bære øreringe i forskellige stilarter for at imødekomme dit humør eller outfit. Populære valg omfatter barer, ringe og målere. Stænger er anbragt gennem brusk i øret. Ringe kan også forbindes gennem de to huller i brusk eller gennem en i lobeområdet. En måler er en type smykker stud, der passer ind i din øreflod. Måleren tykker størrelsen af ​​et hullet i hullet og strækker det ud i diameter.

Kend Piercing Risici

Fordi ørepiercing indebærer punktering af huden, er der visse risici involveret. Ifølge Foreningen af ​​Professionelle Piercere, kan iblandingspistolen sidde fast midtvejs gennem øret. Dette kan medføre ekstrem ubehag og belastning på øret. Hvis dit øre er repieret, er der stor risiko for hypertrofisk ardannelse eller aurikulær kondom – en desinficerende infektion i brusk og ørevæv. Infektion kan ske med enhver form for piercing. Hold området rent og lad den første piercing helbrede for at minimere risikoen for infektion.