Hvorfor taber jeg ikke på min gazelle kant?

Øvelse sikrer ikke altid vægttab – hvis du stadig optager flere kalorier end du brænder hver dag, følger vægttab ofte. At arbejde på Gazelle Edge må ikke brænde så mange kalorier som du tror, ​​så det er sandsynligvis grunden til, at du ikke ser nogen forskel på skalaen, især hvis du ikke har ændret dine kostvaner.

For at tabe et pund af fedt, skal du generere et underskud på 3.500 kalorier. Øvelse er ofte en vigtig facet for at nå denne mangel, men det er ikke den eneste. Din kost spiller også en betydelig rolle. Hvis du forbrænder nok kalorier til at ramme et underskud på 500 kalorier om dagen, kan du forvente at miste 1 pund hver uge. En større mangel på kalorier giver endnu større resultater.

Antallet af kalorier du brænder under en given aktivitet er delvis baseret på din vægt. Jo tungere du vejer, jo mere energi du bruger, og dermed forårsager flere kalorier at blive brændt. Tab af vægt påvirkes også af træningsintensitet og varighed. Jo højere intensitet og jo længere træning, jo flere kalorier du brænder.

Gazelle Edge efterligner træningen fra en elliptisk træner. Du arbejder både under og overkrop, som kan hjælpe dig med at bruge mere energi og forbrænde yderligere kalorier. Men som enhver øvelse har Gazelle Edge sine grænser. For eksempel brænder en person, der vejer 155 lb, i gennemsnit 11 kalorier pr. Minut på din standard elliptiske træner, noterer Harvard Medical School. Ved hjælp af dette som vejledning kan du forvente at brænde ca. 330 til 340 kalorier i en 30-minutters session på Gazelle Edge ved denne vægt. Dette giver et vægttab på ca. 1 lb hver 10 til 11 dage. Hvis du vejer 185 pund, brænder du 13 kalorier pr. Minut. Brug af Gazelle Edge i 30 minutter om dagen kan nu give et vægttab på 1 kg hver otte til ni dage.

At brænde 300 til 400 kalorier pr. Træning er lovværdigt og kan hjælpe dig med at nå det underskud, der er nødvendigt for at kaste overvægt. Men hvis du ikke er opmærksom på din kost, kan du sabotere dit hårde arbejde. For at sikre at du træner, får du dit vægttabsmål, reducer dit kalorieindtag ved at begrænse delstørrelser og indarbejde sundere fødevarer i din kost. Ligesom motion kan diætændringer hjælpe dig med at generere et kaloriforbrug. Skæringskalorier kan være mere effektive til vægttab end at øge dit niveau af fysisk aktivitet. Reducer størrelsen af ​​dine portioner, begræns dit sukkerindhold og fedt eller simpelthen inkluder sundere fødevarer, som frugt, grøntsager og fuldkorn, i din kost for at skære kalorier. Dette er ikke at sige, du skal stoppe med at bruge din Gazelle Edge – bare sørg for, at din kost også hjælper dig med at kaste det overskydende pund.

Kalorisk underskud

Kalorier brændt

Gazelle Edge

Kost