Hvornår er det bedste tidspunkt at drikke æggehvide proteiner?

Drikke æggehvide proteiner kan forbedre dine fitnessresultater. Proteiner som æg og æggehvider brydes ned i kroppen i deres bestanddele, kendt som aminosyrer. Kroppen har brug for aminosyrer til at reparere skader på muskelvæv, der opstår ved daglig levevis og / eller intens træning. Der er mange gange i løbet af dagen, hvor du måske vælger at drikke æggehvide proteiner for at øge fitnessresultaterne. Altid rådføre sig med din læge, inden du bruger æggehvide proteiner og aldrig indtage rå æg eller deres hvide.

Baggrund

Æghvide proteiner rækker som den bedste fuld-fødekilde af protein til rådighed og er blevet kaldt guldstandarden, ifølge “Muscle & Fitness” -artikelen “Supplements 101: Protein” af Jim Stoppani, Ph.D. Albumet, proteinet, der findes i æggehvider, var tidligere en bodybuilding-hæftning, inden valleprotein eksploderede på scenen. Den hurtigere fordøjende valle kommer fra mejeri og giver en hurtig oversvømmelse af aminosyrer til muskler. Æghvide rækker stadig som et øverste muskelopbyggende protein og kan erstatte valle til personer, der har mælkeallergi.

Næringsstof Timing

Næringsstof timing betyder målrettet dit protein indtag for optimale fitness resultater. En god tid til at drikke æggehvide proteiner ville være om morgenen, så snart du vågner. Med eller mellem måltider er andre gode tider at drikke æggehvide proteiner for at øge dit daglige kostproteinindtag. At tage æggehvide protein før en træning kan give essentielle aminosyrer til muskeludførelse. Det bedste tidspunkt at drikke æggehvide proteiner ville imidlertid være umiddelbart efter din modstands træning for at give næringsstoffer til nyttiggørelse, siger Jeff Anderson, forfatter af “Optimum Anabolics.”

effekter

Æg hvide indeholder høje mængder af BCAA’erne eller forgrenede aminosyrer og L-arginin. BCAA’er har kraftige virkninger på muskelopbygning og fedtforbrænding på grund af den måde, kroppen absorberer dem på. Bypassering af leveren metaboliserer BCAA’er direkte i muskelvæv, ifølge “Natural Anabolics” af fitnessekspert Jerry Brainum. Dette giver ikke kun en kilde til energi, det forhindrer også muskelsvigt og driver proteinsyntese, udløseren til muskelopbygning. L-arginin øger nitrogenoxid eller NO, niveauer, som kan give mange fordele til dit fitnessprogram.

Fordele

Drikke ægget protein giver et godt alternativ til dem, der ikke kan tolerere proteiner som mælkeprodukter, soja og glutenholdige produkter. Desuden gør proteinpulver som æggehvide et praktisk supplement til din afbalancerede kost. Øget proteinindtag har en termisk effekt på kroppen, hvilket betyder, at det genererer varme. Disse ekstra kalorier manifesterer, fordi fordøjelsen af ​​protein forbrænder flere kalorier end fordøjelse af kulhydrater eller fedtstoffer. Op til 30 procent af kalorierne indeholdt i protein afbrydes i fordøjelsen, ifølge David Zinczenko, forfatter af “The Abs Diet.”

Misforståelser

Da valleprotein er blevet det første salgsstof supplement, ifølge Stoppani, er nogle praktikanter kommet til at tro på, at de ikke har nogen anden mulighed. Tværtimod kan menneskekroppen opbygge muskler med nogen form for protein, som giver alle de nødvendige aminosyrer. Hastigheden af ​​fordøjelsen af ​​det pågældende protein spiller en rolle i dine ultimative resultater, men kroppen kender ikke forskellen, så længe du får de nødvendige næringsstoffer. Inklusive mange forskellige kilder til protein i din kost sikrer, at du får tilstrækkelige aminosyrer til at nå dine mål.