Kalorierne i en spiseskefuld brunt sukker

Brunt sukker eller hvidt sukker kombineret med melasse kommer i lys og mørke sorter. Det tilføjer smag og kalorier til en række dessertopskrifter og kan tjene som en sød akkompagnement til kaffe eller te.

Kalorier

En 1-spsk. Servering af brunt sukker indeholder 52 kalorier, ifølge U.S. Department of Agriculture National Nutrient Database. Baseret på USDA-anbefalet kost på 2.000 kalorier pr. Dag tegner det sig for 2,6 procent af de kalorier, du skal forbruge om dagen.

næringsstoffer

En 1-spsk. Servering af brunt sukker giver ikke meget i vejen for næringsværdi, ifølge National Nutrient Database. Denne del af brunt sukker giver 11 mg calcium, 1 mg fosfor, 1 mg magnesium, 18 mg kalium og spor af jern, kobber, selen, niacin, pantothensyre og vitamin B6.

Overvejelser

Mange af kalorierne i brunt sukker kommer fra saccharose, et sukker. Den nationale næringsstofdatabase viser, at en 1-spsk. Servering af brunt sukker indeholder 13,05 mg. En artikel på Women Fitness-hjemmesiden advarer om, at en kost højt i sukkerarter, som saccharose, kan forårsage hurtig vægtforøgelse.