Kalorierne tælle for en udbenet og hudløs kyllingebryst

Kyllingebryst er en fedtfattig, højproteinføde, der let kan bruges i næsten alle typer køkken. Benløse og skinnende kyllingebryst er lavt kalorieindhold og spises ofte på lavt kulhydrat kost. De er et af de mest alsidige proteiner, der antager smagen af ​​stort set krydderier, krydderier eller marinader, der kan forestilles. Brug udbenet, skinnende kyllingebryst som lavt kalorieindhold til at tilføje stof og tekstur til supper, gryder, salte kager og hovedretter.

Et udbenet, skindløst kyllingebryst, der vejer ca. 236 g, indeholder 270 kalorier. Dette udgør 13,5 procent af dine samlede kalorier baseret på en 2.000-kalorie diæt. Benløse, skindløse kyllingebryst består af 178 g vand. Baseret på dette er kyllingebryst over 75 procent vand. Vand er en kaloriefri mad, som hjælper med at holde det samlede kalorieindhold i kyllingebrystene lavt.

Ubenede, skindløse kyllingebryst giver 6 g total fedt pr. Portion. Mættet fedt findes naturligt i animalske produkter som oksekød, fjerkræ og mejeriprodukter. Et flertal af fedt og mættet fedt indeholdt i kylling findes i huden. Når huden fjernes, indeholder en udbenet kyllingebryst kun 1,3 g mættede fedtstoffer. American Heart Association anbefaler at begrænse mættet fedtindtagelse til mindre end 10 procent af dit samlede daglige kalorieindtag. På en 2.000-kalorie diæt begrænse dit mættede fedtindtag til 20 g.

Bebenede og skindløse kyllingebryst indeholder ingen kulhydrater. Sukker er en type kulhydrat. Kyllingebryst er også sukkerfri mad. Forbrugende udbenede, hudløse kyllingebryst vil ikke hæve blodglukoseniveauerne.

De resterende kalorier i udbenede, skindløse kyllingebryst kommer fra protein. Hvert kyllingebryst indeholder ca. 50 g protein. Pr. Gram giver protein 4 kalorier. Baseret på dette af de 270 kalorier indeholdt i et enkelt kyllingebryst, kommer 200 fra protein. Kylling, sammen med andre kød, bønner og sojaprodukter, betragtes som høje proteinkilder.

Kalorier

Fed

Kulhydrater

Protein