Næringsværdien af ​​oksekødsbrød

Til trods for navnet er sødebrød hverken sukkerholdige behandler eller dejbaserede produkter, men består snarere af dyrets bukspyttkjertel og bukdyr. Oksekødsbrød er afledt af køer og er rig på protein, men er også højt i fedt. Oksekødsbrød er højt i kalorier, så de kan ikke være passende til slankekure. Oksekødsbrød kan spises og steges, men serveres også grillet eller grillet.

Kalorier

Oksekødsbrød er kalorie-tæt, som en 4 oz. Kogte del giver 360 kalorier. Denne mængde omfatter 18 procent af det daglige foreslåede indtag på 2.000 og er mere end andre oksekødsprodukter, såsom mørbradsstøt, som indeholder 145 kalorier pr. 4 oz. betjener. Oksekødsbrød er ikke ideel til slankekure, da det ville tage 42 minutters svømmetur eller en time og 39 minutters vægtløftning at forbrænde 360 ​​kalorier.

Fed

Oksekødsbrød er højt i fedt. Hver 4 oz. Servering af denne mad indeholder 28 g fedt, med næsten 10 g mættet fedt. Kostfedt er et påkrævet næringsstof til et godt helbred, selv om det for meget kan forhindre dine forsøg på at klare din vægt, da det er kaloritæt. Derudover kan for meget mættet fedt øge risikoen for hjertesygdomme. For at begrænse risikoen for hjertesygdomme begrænser du mættet fedtindtagelse til kun 15 g hver dag.

Protein

Oksekødsbrød er en rig kilde til protein, med 25 g i hver 4 oz. del. Protein er et vigtigt næringsstof, fordi det giver din krop med de aminosyrer, der er nødvendige for at opbygge og reparere kropsvæv og udføre andre vigtige funktioner. En 4 oz. Servering af oksekødsbrød giver 1 g mere protein end en 4 oz. Servering af mørbrad bøf.

Kulhydrater

Oksekødsbrød indeholder ingen kulhydrater. Kulhydrater brænder din krop med energi, så forbrugende dem kan være til gavn for motion. Dog kan begrænsende kulhydrater være gavnlige under visse omstændigheder; en undersøgelse fra april 2011-udgaven af ​​”The British Journal of Nutrition” antyder, at en diæt, der er høj i protein, men lavt kulhydrater, kan producere mere vægttab end højere kulhydratmåltidsplaner. Selvom det er vigtigt at altid tjekke med din læge, før du begynder en kostplan, da dine behov kan være anderledes.

Oksekødsbrød er højt i kolesterol. Hver 4 oz. Servering indeholder 332 mg kolesterol, hvilket er 110 procent af det daglige foreslåede indtag. Et højt kolesterolindtag kan øge risikoen for hjerte-kar-sygdom, så American Heart Association foreslår en grænse på 300 mg hver dag.

Kolesterol