Træning tips til at fjerne cellulite

Cellulite er fedt deponeret i lommer lige under overfladen af ​​huden. Fordi dette fedt er tæt på overfladen af ​​huden, siger National Institutes of Health, at det kan føre til et udtænkt udseende. Selvom cellulite ikke vil medføre medicinske problemer, kan det være uklart. Den gode nyhed? Hvis du træner regelmæssigt, vil du mindske dine odds for at udvikle cellulite, eller hvis du gør det, vil cellulitten ikke være så mærkbar. Brug disse cellulite-fjernelse træning tips til glattere, cellulite-fri hud.

Identifikation

Cellulite kan identificeres ved dets humpede udseende. Cellulite er mere almindelig hos kvinder end mænd og vises normalt på lår, hofter og skinker. En inaktiv livsstil øger risikoen for at få cellulite.

Aerob træning

Aerob træning som at gå, jogge eller cykle hjælper med at reducere cellulite ved at forbrænde fedt. For at påvirke cellulitefedt skal du forblive 70 til 80 procent af din maksimale hjertefrekvens i mindst 20 minutter. Træ aerobic er også en fremragende træning for cellulite i lårene, fordi det hænger ind på disse problemstillinger. Tilmeld dig en træ-aerobic klasse. Selvom korte 10 minutters øvelser kan hjælpe med vægttab, er der brug for mere krævende træning for at smelte væk cellulite. Trappe klatring er også effektiv til at målrette cellulite i lår, hofter og skinker.

Styrketræning

Styrkelse af musklerne i områder, hvor du har cellulite, kan gøre dimpling mindre mærkbar. Brug håndvægte, vægtmaskiner, elastik eller kropsvægt til styrketræning og fokus på rutiner, der styrker musklerne under områder af cellulite. For cellulite i lårene, lav squats. Placer dine ben langt fra hinanden og sænk dig selv i en siddeposition. Stig op igen ved at bruge dine lårmuskler til at drive dig. Styrketræning hjælper med at mindske cellulite ved at forbedre kroppens sammensætning og øge stofskiftet. NIH siger, at en langsom metabolisme kan spille en rolle i udviklingen af ​​cellulite.

Massage efter træning

Massage områder plager af cellulite efter din træning for at øge omsætningen. Øget cirkulation kan medvirke til at mindske cellulite. Faktisk er nogle cellulite-behandlinger baseret på konceptet om, at kraftig massage vil øge blodgennemstrømningen og reducere overskydende væske i cellulite-tilbøjelige områder. En cellulite-banishing metode bruger en håndholdt maskine til at knæde huden mellem rullerne, men selvmassage eller bede din partner om at massere cellulite-tilbøjelige områder kan gøre tricket. Brug cirkulære bevægelser, massage områder hvor cellulite er mærkbar.

Overvejelser

Dehydrering kan spille en rolle i cellulite, ifølge NIH. Sørg for at drikke rigeligt med vand før, under og efter din træning for at hjælpe med at fjerne cellulite og holde det fra at komme tilbage. Stok med en sund, afbalanceret kost. Fad diæt og vægt svingninger på grund af yo-yo slankekure kan øge risikoen for cellulite, ifølge NIH. Fedtsugning anbefales ikke til cellulite, fordi det kan gøre det mørkere udseende værre, advarer NIH. At tabe sig med motion og en sund kost er den mest fordelagtige cellulitebehandling.