Ukonventionelle behandlinger for hoftebursitis

Bursitis i hofte (trochanteric bursitis) er en smertefuld tilstand, der oftest ses i middelalder eller senere. Den trochanteriske bursa er et væskefyldt hulrum, som sidder over den fremtrædende knogle på siden af ​​hoften. Ifølge Mayo Clinic kan hoftebursitis skyldes gigt, overforbrug eller gentagen bevægelse af hofte, direkte traume eller skade, gigt eller infektioner. Langvarig knæling, stående eller sidder kan også udløse bursitis, som kan ændre gangens bevægelse på grund af anden smerte. Nogle gange vises tilstanden uden tilsyneladende årsag. Konventionel behandling omfatter typisk hvile og immobilisering, anvendelse af en kold pakning til nedsættelse af hævelse og ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID’er). I nogle tilfælde anbefales fysioterapi, antibiotika i tilfælde af en kausal infektion eller en kortikosteroidinjektion. Her er nogle mindre konventionelle tilgange til hærdning af hoftebursitis, beregnet som individuelle forslag snarere end sekventielle trin.

Brug urtensbehandling til at reducere inflammation. Foreslåede krydderier, der skal tages en ad gangen i stedet for samtidig, omfatter: gurkemeje i 12 uger (375 mg tre gange om dagen), boswellia (150 mg tre gange om dagen), aften primroseolie (1200 mg per dag, som ikke skal tages af Patienter, der tager blodfortyndende lægemidler) eller hvidpil (2 gram i 8oz vand, op til 5 kopper om dagen, må ikke tages af nogen under 18 år eller af patienter, der tager blodfortyndende medicin eller aspirin).

Tag kosttilskud. University of Maryland Medical Center foreslår glucosaminsulfat (500mg 2-3 gange om dagen) for at reducere smerte og betændelse, omega-3 fedtsyrer, såsom fiskeolie eller hørfrøolie til reduktion af inflammation; C-vitamin med flavonoider til reparation af brusk; eller bromelain (250mg to gange om dagen, ikke at blive taget af patienter, der tager blodfortyndende lægemidler eller dem med mavesår) som en antiinflammatorisk.

Konsulter en massage terapeut om myofascial frigivelse terapi, som har til formål at løsne eller frigøre tæthed i fascia ved at anvende vedvarende pres. Eksperterne rapporterer, at medicinsk erhverv ikke har accepteret denne teknik, men at nogle mennesker synes at være hjulpet af den.

Besøg en kiropraktor. Medical Center ved University of Maryland citerer kiropraktik behandlinger, der omfatter fælles og rygrad manipulation, samt ultralyd terapi eller is massage.

Prøv bevægelsesbehandlinger som tai chi, yoga eller pilates. Let, overvåget aktivitet i disse discipliner kan bidrage til at styrke muskler og ledbånd, samtidig med at spændingen reduceres.

Besøg en akupunktør. Ifølge Pacific Wellness Institute fokuserer akupunkturbehandling på at “reducere overdreven tæthed og krampe i musklerne, der er fastgjort til den større trochanter (det palpable fremspring i toppen af ​​lårbenet)” for at reducere stress på hoftebenene. Specifikke behandlinger kan omfatte dynamisk fælles bevægelse kaldet “dynapuncture”, anvendelse af is, moxibustion heat therapy og stress management.