Ulemperne ved en kød kost

Hvis du fjerner kød fra din kost, kan det medføre lavere risiko for visse sundhedsmæssige forhold og gøre det nemmere at få de anbefalede mængder af forskellige næringsstoffer. Sund kost reducerer magert kød og skinnesløst fjerkræ til højst 6 ounce per dag, ifølge BreastCancer.org, som er omkring en 3 ounce servering til hver frokost og middag. Undgå fattige udskæringer af kød helt.

Kød og ernæring

Fedtindholdet og kolesterolindholdet i nogle stykker af kød kan øge risikoen for højt kolesterol og hjertesygdomme. Konventionelt hævet oksekød indeholder ofte hormoner og antibiotika, som nogle mennesker foretrækker at undgå. Forarbejdede kød, såsom bacon, skinke og pølse, er særlig usunde på grund af deres høje fedtindhold, konserveringsmiddel og saltindhold. Vælg magre udskæringer med “runde” eller “loin” i deres navn, anbefaler Academy of Nutrition and Dietetics. Græsfodret oksekød, der er lavere i fedt og højere i essentielle næringsstoffer – herunder B-vitaminerne, E-vitamin og omega-3-fedtstoffer – er endnu en sundere løsning, ifølge en artikel udgivet på “Mother Earth News” -webstedet i December 2013.

Kød- og sundhedsrisici

Vælg skinless fjerkræ og fisk oftere end rødt kød. Jo oftere du spiser rød eller forarbejdet kød, jo højere er risikoen for diabetes og hjertesygdom, ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i “Current Atherosclerosis Reports” i december 2012. En anden undersøgelse, offentliggjort i “PLOS Medicine” i december 2007, viste, at At øge dit indtag af røde og forarbejdede kød var forbundet med en højere risiko for lunge- og tyktarmskræft.