Ulemperne ved energitilskud og fedtforbrændingspiller

Energi kosttilskud og fedtforbrænding piller kan være nyttige til at støtte dine fitness mål og indsats for at forbedre din kropssammensætning, men de kan også forårsage bivirkninger. Mange ingredienser, der fremmer øgede energiniveauer og fremmer fedtforbrænding, har kendte bivirkninger, og nogle ingredienser er muligvis ikke blevet undersøgt tilstrækkeligt, da FDA ikke kræver, at producenterne skal bevise at tilskud er sikre, før de sælges.

Energi kosttilskud og fedtforbrænding piller kan forårsage kvalme, så mange indeholder koffein og grøn te ekstrakt, som begge kan udløse kvalme. University of Maryland Medical Center forklarer, at forbrugende for meget koffein også kan udløse koffeindosering, hvilket kan fremkalde mavesmerter og opkastning.

En anden almindelig ingrediens i kosttilskud og fedtforbrændingspiller er yohimbin, et stimulerende middel, der kan medvirke til at øge din metaboliske hastighed og fremme forøget kalorieforbrænding. Mens yohimbin kan være gavnligt, kan det også forårsage forhøjet blodtryk. Koffein kan også øge dit blodtryk, så pas på når du tager kosttilskud eller fedtforbrændingspiller, der indeholder begge disse ingredienser.

En fælles ingrediens i mange stimulerende fedtfedtforbrændingspiller er konjugeret linolsyre eller CLA, en type transfedt. Selvom nogle undersøgelser tyder på, at CLA kan bidrage til at reducere din kropsfedtprocent, forklarer en undersøgelse i marts 2010-udgaven af ​​”PLoS One”, at CLA som med andre transfedtstoffer kan øge dit niveau af LDL eller dårlig kolesterol og Reducere dine niveauer af HDL eller godt kolesterol.

Yohimbin og koffein kan både forårsage svimmelhed. Koffein er også et vanddrivende middel, hvilket betyder, at det kan efterlade dig dehydreret, en anden potentiel årsag til svimmelhed.

Energi kosttilskud og kost piller indeholder ofte guarana, en urte ingrediens, der giver koffein. Denne ingrediens kan forårsage diarré, og grøn te kosttilskud og koffein kan også øge sandsynligheden for denne bivirkning.

Kvalme og opkast

Øget blodtryk

Bivirkninger på kolesterolniveauer

svimmelhed

Diarré