Vægttab øvelser for mennesker med dårlige knæ

Motion kan være særligt vanskeligt for personer med dårlige knæ. Traditionelle øvelser som løb, hoppebevægelser og endda nogle styrketræningsbevægelser, som f.eks. En fuld squat skal begrænses i dette tilfælde, hvilket gør vægttab sværere at opnå. Dem med dårlige knæ er nødt til at undgå overtraining samt træning med høj indflydelse, mens de stadig får de 30 minutters fysisk aktivitet, der kræves pr. Dag.

Fokus på ikke-indflydelse øvelser

De bedste øvelser til vægttab for dem, der har dårlige knæ, er øvelser, der har lav indflydelse. Disse øvelser omfatter svømning, elliptisk træner og cykling. Alle tre af disse fitnessmetoder er lette på kroppen, med minimal belastning, der kommer til underkroppen, hvis det gøres korrekt.

Opbyg dine muskler

En anden måde at hjælpe med at håndtere dit knæsmerte på er ved at opbygge musklerne rundt om knæet. Dette kan gøres med den korrekte type træning med lavt slagstyrke. Øvelser som benforlængelser, step-ups og deadlifts hjælper alle til at styrke dine underkroppens muskler og dermed beskytte og styrke dine knæ. Husk at holde vægtbelastningen lav, indtil du har opbygget nok muskler, så du ikke skader dig yderligere.