Vil tage citrucel hjælpe mig med at tabe sig?

Citrucel er beregnet til sikkert at lindre forstoppelse og symptomer på irritabelt tarmsyndrom. Brug Citrucel forkert til vægttab kan forårsage problemer, ifølge National Eating Disorder Association. Hvis du vil slanke, skal du tale med din læge om at udvikle en kost- og træningsplan, der er skræddersyet til dine unikke behov.

En hjælp til forstoppelse

Citrucel, eller methycellulose, er et bulkdannende afføringsmiddel, der kommer i pulverform og kapselpræparater. Bulkdannende afføringsmidler trækker vand ind i mave-tarmkanalen, hvilket gør afføring blødt og let at passere. Citrucel er normalt ikke vaneformende, så det bruges til at lindre forstoppelse og opretholde regelmæssige, sunde tarmmønstre.

Ingen Magic Solution

Brug af afføringsmidler til vægttab er ineffektivt og potentielt farligt. Folk tager ofte afføringsmidler med den forkerte ide om, at medicinen vil skynde mad gennem fordøjelseskanalen, hvilket forhindrer absorption af fedt og kalorier. I virkeligheden forklarer NEDA, at afføringsmidler virker i tyktarmen, efter at næringsstoffer allerede er blevet absorberet i tyndtarmen. Enhver vægt, du måske taber ved at tage afføringsmidler, er vandvægt, som du vil genvinde, når du stopper med at bruge dem.

Citrucel Risici

Selvom citrucel er en af ​​tamerlaksermidlerne, har den stadig bivirkninger. Fælles reaktioner på methylcellulose omfatter gas, oppustethed, magekramper, diarré og kvalme. Sjældne men alvorlige bivirkninger omfatter opkastning, sværhedsvanskeligheder og svækkende mavesmerter.