Vitamin vand sundhed fakta

Flaskevand er den næststørste type drikke i USA, lige bag kulsyreholdige sodavand, ifølge US Food and Drug Administration. Vitamin vand falder i aftappet vand kategori. Som flere amerikanere begynder en sund livsstil, er der en øget interesse for sundhedsdrikke såsom vitaminvand. Sundhedsfordelene ved vitamin vand sammenligner ikke med almindeligt vand. I nogle tilfælde kan vitaminvand forårsage kaos på din kost og er potentielt farligt for børn.

Vitamin vand består af berigede vitaminer samt andre ingredienser til smag. Disse omfatter sirupper, sødemidler og smagsstoffer, der efterligner smagen af ​​nogle frugter. Nogle typer af vitaminvand indeholder også koffein, så det er vigtigt, at du læser alle produktetiketter omhyggeligt. KidsHealth.org advarer mod at bruge vitaminvand med plantelægemidler, især hos børn. FDA kræver flaskevandsproducenter at liste over alle produkt ingredienser.

Virkningerne af vitaminvand varierer afhængigt af hvilken type vand du vælger. Vitaminerne i disse flaskevand er designet til at genopbygge din krop med visse næringsstoffer, som du mangler. Dette kan være særligt vigtigt efter træning eller hvis du er på en kalorieindhold. Hvis du er vant til at drikke sodavand eller saft som dine vigtigste drikkevarer, så skifter du til vitaminvand giver du en lavere kalorieindstilling. Plus, du kan stadig nyde en smag af sødme. Du kan få nogle indledende vægttab, hvis du skifter til lavere kalorieindhold. Ifølge Vitamin Water hjemmeside er der 120 kalorier i en 20 ounce servering af vitamin vand.

Vandet vand er undertiden markedsført som en drink for at supplere et vægttab regime. Desværre kan den modsatte virkning forekomme, især hvis du vælger vitaminvand, der har tilsat sukker, kulhydrater og kalorier. Selv vand uden kalorieindhold kan ikke være sund, på grund af de kunstige sødestoffer tilsat til smag. Nogle mærker af vitaminvand fremstilles med sucralose og aspartam, som kan forårsage gastrointestinale bivirkninger som kvalme og diarré, når de indtages for ofte ifølge en rapport fra Yale-New Haven Hospital.

Almindeligt vand er den sundeste drik til rådighed. Bortset fra udskylning af dit system hjælper vand med næringsstoftransport i kroppen. Sundhedsfordelene ved almindeligt vand opvejer dem af vitamin vand, når du drikker i forbindelse med at spise en afbalanceret kost. Smagen af ​​almindeligt vand er en af ​​de mest almindelige grunde til, at folk har en tilbøjelighed til det. Tilføj et stænk af din yndlingsjuice eller citron til vandet for at give det mere smag. Hvis du er bekymret for, at du ikke får nok vitaminer fra din kost, spørg din læge om at tage et daglig multivitamin.

Vitamin Vand Ingredienser

Purported Effects of Vitamin Water

Misforståelser om vitamin vand

Alternativer til Vitamin Vand